Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Χριστούγεννα: Πιστοί στο καθήκον Οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής

Xριστούγεννα η πιο χαρμόσυνη μέρα του χρόνου και ως είθισται εορτάζεται με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς.

Για μερικούς όμως δεν παύει να είναι μια ημέρα όπως τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου, καθώς  πρέπει να βρίσκονται στο καθήκον, στην πρώτη γραμμή και έτσι απουσιάζουν από το γιορτινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Στους δρόμους βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών εκατοντάδες αστυνομικοί  με αποστολή την περιφρούρηση της  τάξης και της ασφάλειας  για όλους εμάς.

«Η αστυνομία είναι ένας ζωντανός οργανισμός και τα άτομα που δουλεύουν σε αυτή δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ημέρες , τα σώματα ασφαλείας είναι εκεί όλες τις ημέρες, όλες τις στιγμές. Εξασκούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα και ο αστυνομικός είναι εκεί για όλη την κοινωνία»

Μαζί τους και εκατοντάδες άλλοι εργαζόμενοι σε ζωτικούς τομείς. Στο καθήκον και σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων  ώστε να μην λείψει τίποτε στους πολίτες.

Ανάμεσα τους στη πρώτη γραμμή  οι οδηγοί και το προσωπικό των  ασθενοφόρων, έτοιμοι να  ανταποκριθούν σε κάθε λογής επείγοντα περιστατικά, να σώσουν ζωές, η έστω να προσπαθήσουν.

Στην πρώτη γραμμή και οι γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία αντί να περνούν τα Χριστούγεννα με τα μέλη της οικογένειας τους, είναι σε επιφυλακή για να αντεπεξέλθουν σε πιθανές έκτακτες καταστάσεις που πιθανόν να προκύψουν.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν με υγεία και χαρά! ARGOLIDAPROMO

Related posts

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του

ARGOLIDA-PROMO

AΡΓΟΛΙΔΑ: Σοβαρά τα προβλήματα με τα αδέσποτα

ARGOLIDA-PROMO

Βοιωτία: Νεκρές δύο μοναχές από φωτιά σε κελί

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment