Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα τεθεί σε ισχύ από xθεςΤετάρτη, 13 Δεκεμβρίου

Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι των Χριστουγέννων» ενώ από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, θα τεθεί σε ισχύ και το «Καλάθι του Άη Βασίλη» με παιχνίδια και προσιτές τιμές

Αναφερόμενος στο πρόβλημα της ακρίβειας ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Προσδοκούμε όλες οι τιμές να είναι ίδιες ή χαμηλότερες σε αυτά τα προϊόντα».

Με έξι προϊόντα το «καλάθι των Χριστουγέννων»

Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» σε ισχύ από την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, και θα έχει ισχύ έως την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, που είναι βασικές για το τραπέζι των εορτών.

Στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα υπάρχουν τα προϊόντα:

  • Αρνί
  • Κατσίκι
  • Γαλοπούλα
  • Τσουρέκι
  • Βασιλόπιτα
  • Σοκολάτα

Πρεμιέρα για το καλάθι του Άη Βασίλη στις 15 Δεκεμβρίου

Το «Καλάθι του Άη Βασίλη» ξεκινά στις 15 Δεκεμβρίου με παιδικά παιχνίδια σε αρκετά προσιτές τιμές, σύμφωνα με όσα ανέφερε και ο υπουργός Ανάπτυξης.

Η λίστα με τα παιχνίδια θα αποστέλλεται στο υπουργείο Ανάπτυξης και θα περνά από έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος αθέμιτης κερδοφορίας. «Το καλάθι θα περιλαμβάνει τη δημιουργία συγκεκριμένης λίστας παιχνιδιών, τα οποία θα προσφέρονται σε προσιτές τιμές από τα καταστήματα που πωλούν παιχνίδια», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

Related posts

Βόλος: Της έκλεψαν την πιστωτική κάρτα και το έριξαν στον… τζόγο!

ARGOLIDA-PROMO

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο«Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων

ARGOLIDA-PROMO

Το παραμύθι ΤΟ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΠΕΛΑΡΓΑΚΙ της Γεωργίας Τζαβάρα,η συγγραφέας προσφέρει την αμοιβή της,στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment