Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα – 10 τραυματίες BINTEO

Τροχαίο ατύχημα, με τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε και Έλληνες εκδρομείς, σημειώθηκε στη Βουλγαρία. Το λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ορισμένοι από τους επιβαίνοντες, ανάμεσα τους και κάποιοι Έλληνες.

Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να βγουν από το λεωφορείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 9 άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Ρούσε, έχοντας δεχτεί κοψίματα. Κανείς δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο – Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με Ρουμανία. Ένα τουριστικό λεωφορείο με ρουμάνικες πινακίδες, συγκρούστηκε με νταλίκα από Τουρκία. Το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου. Από το όχημα ανασύρθηκαν 10 τραυματίες, σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα.

«Θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν το όχημα και τον οδηγό και στη συνέχεια είχαμε ένα δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», εξήγησε ένας τουρίστας.

Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

ΠΗΓΗ:https://btvnovinite.bg/

Related posts

Τουρκία: Πολυτελές yacht «λαμπάδιασε» στην Μαρμαρίδα – Βίντεο

ARGOLIDA-PROMO

Στο Ισραήλ βρήκαν τρόπο να παρασκευάζουν ποιοτικό αλεύρι από κατσίγαρο ελιάς

ARGOLIDA-PROMO

Φρικτό τροχαίο στην Κωνσταντινούπολη: 11 νεκροί και 59 τραυματίες από καραμπόλα

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment