Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος εννιά παίκτριες από την ομάδα του  MSL FC Φλαμίνγκο,Μεσολογγίου …!!!!!

Παρελθόν αποτελούν μετά την Μαρία Γρομητσάρη που κατέληξε στην ομάδα των Σειρήνων Γρεβενών, και η Κάππα Ευτυχία, που θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων, ενώ η Τζουμερκιώτη Ε., Αναγνωστοπούλου Μ., Τσιντζούρα Σ.και Αυγέρη Κ., οδεύουν στον γειτονικό Παναιτωλικό και οι Κατσένου Β , Σούμα Ευαγ.και Ξυλαρδιστου Ελ.επιστρέφουν στην ομάδα ΑΟ Νέοι Δραπετσώνας….

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

<< Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου τού MSL FC ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τις: Κάππα Ευτυχία, Τζουμερκιώτη Ευτ., Τσιντζούρα Σ., Αναγνωστοπούλου Μ., Αυγέρη Κ., Κατσένου Β., Σούμα Ευαγ. Ξυλαρδιστου Ελ..

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους>>.

Μια ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στη φιλοσοφία του συλλόγου μετά την ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας..

Ειδικότερα στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

<< Μένοντας πιστοί στο δόγμα και στις αρχές μας η ομάδας μας συνεχίζει τον δικό της δρόμο στον χώρο που αφορά την προώθηση νέων ποδοσφαιριστριων και την αξιοποίηση του ταλέντου τους.Μέσα από την διαδικασία της ειδικής αξιολόγησης για το κάθε κορίτσι ξεχωριστά, το σωματείο μας κάνει πράξη με απόλυτη συνέπεια το κεντρικό στίγμα της φιλοσοφίας του που είναι να δοθούν ευκαιρίες στα νέα κορίτσια με ένα σχεδιασμένο πλάνο με σκοπό την εξέλιξη τους.

Το σωματείο μας, MSL FC είναι εδώ αναδεικνύοντας το ταλέντο, προωθώντας τα νέα κορίτσια, φυτεύοντας τον ποδοσφαιρικό σπόρο για ολόκληρο το γυναικείο ποδόσφαιρο τής Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο.>>

Related posts

Ιωάννης Μαλτέζος :Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα Χειροσφαίρισης του 2ου Λυκείου Άργους

ARGOLIDA-PROMO

 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου ΒΙΝΤΕΟ

ARGOLIDA-PROMO

«3ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης» (video, φωτο)

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment