Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Ύστερα από αίτημά του Συλλόγου μας για Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Κίου για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

α. Ενημέρωση μας περί των αποτελεσμάτων της Μελέτης Στατικής Επάρκειας του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου καθώς και των προτάσεων αποκατάστασης του κτιρίου.

β. Έλεγχος ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου, έλεγχος πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, διαμόρφωση πίσω αυλής, επιδιόρθωση ζημιών στο κτίριο κλπ εγκαταστάσεις, φύλαξη και προστασία του κτιρίου,

η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/05/2024 το απόγευμα, στο Παλαιό Δημαρχείο της Νέας Κίου.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχαν καλεστεί οι Βουλευτές του Ν. Αργολίδας:

Γ. Ανδριανός, Αν. Πουλάς, Γ. Γαβρήλος και παρευρέθηκαν.

Συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση και έδειξαν να κατανοούν την ανησυχία μας για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Ν. Κίου, στο οποίο υπάρχει ζητούμενο με την κατάσταση της στατικότητας και της ασφάλειας του και ταυτόχρονα παρουσιάζει μεγάλες ανάγκες συντήρησης.

Η έλλειψη ενημέρωσής μας για την καταλληλόλητα του κτιρίου ήταν αυτό που μας οδήγησε να διοργανωθεί η συγκεκριμένη σύσκεψη και δεχθήκαμε να δοθεί ένα μικρό περιθώριο χρόνου (ένα μήνα) για να ενημερωθούμε και επίσημα για την κατάσταση του κτιρίου. Αυτό είναι άλλωστε που ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, κο Μαλτέζο Ιωάννη, μέσω της επιστολής του που μας διαβάστηκε, καθώς απουσίαζε από τη συγκεκριμένη συνάντηση και αυτός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Related posts

Ηράκλειο: «Όλα τα καλά χωράνε» και το παιδί… να κρέμεται από το παράθυρο

ARGOLIDA-PROMO

Βαριά πρόστιμα για παραβάσεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων στο Άργος

ARGOLIDA-PROMO

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment