Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας προκρίθηκε η ΑΕ Ερμιονίδας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕ Ερμιονίδας προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς την Τετάρτη (3/4), νίκησε στο Δημοτικό γήπεδο Τολού, τον Πανναυπλιακό Ηρακλή με σκορ 4-0, για την ημιτελική φάση, σε παιχνίδι που είχε χαρακτήρα νοκ-άουτ.

Στο 4’ ο Κάλα έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕ Ερμιονίδας με ωραίο σουτ. Στο 42’ ο Τριμπόνιας ανέβασε το σκορ στο 2-0.

Ο Μεχμετάι σκόραρε στο 47’ με άπιαστη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλα από τα δεξιά. Ο Μαγκαφίνης στο 52’ νίκησε την αντίπαλη άμυνα με μονοκόμματο σουτ, μετά από παράλληλη μπαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 υπέρ της ΑΕ Ερμιονίδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τριανταφύλλου Ρ., ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρή Ν., και Αργυρόπουλο Α. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπελμπά (34’) και Αλεξανδρής (38’).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: Καλαλάς, Μακαραντζής, Σακούλης (77’ Αγγελόπουλος), Σελλής, Φλεβάρης Χ. (46’ Τσουρδίνης), Παπαϊωάννου (60’ Φλεβάρης Β.), Μπελμπά, Χατζησοφρωνίου (60’ Προύντζος), Ταραντίλης, Τοπάλλι, Θεοδοσιάδης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Σκρίντα, Μεχμετάι, Αλεξανδρής (62’ Ζάββος), Κάλα (75’ Χάνος), Ψύχας, Τάσιος.

ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Related posts

Παναργειακός-Ιάλυσος 4-0 ΒΙΝΤΕΟ

ARGOLIDA-PROMO

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ΓΣ 1-1

ARGOLIDA-PROMO

Argolida Taekwondo Union : Συνέντευξη τύπου-διαμαρτυρία BINTEO

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment