Image default
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο Χαλάνδρι και τους πήραν το περιπολικό

Προβληματίζουν τα όσα έγιναν στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστές Ρομά, που επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών σε περιπολικό τόσο άγρια, που οι αστυνομικοί το εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν για να σωθούν.

Σύμφωνα με το ertnews.gr οι αστυνομικοί πήγαν με το περιπολικό έξω από τον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαρανταπόρου, στο Χαλάνδρι, καθώς υπήρξε σήμα για διατάραξη.

Εκεί, τσιγγάνοι από τον καταυλισμό, άρχισαν να πετούν ξύλα και πέτρες στο περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις και οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.Στη συνέχεια ο επόπτης της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ, έφτασε στο ακινητοποιημένο περιπολικό και το απομάκρυνε από το σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί τσιγγάνοι, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, οδηγήθηκαν στις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Related posts

Οι αγριόχοιροι του Γενάρη

ARGOLIDA-PROMO

Πιο ακριβό φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – 20% πιο πάνω σύμφωνα με το ΙΝΚΑ

ARGOLIDA-PROMO

Η παράβαση που τιμωρείται με πρόστιμο 10.000 ευρώ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment