Image default
EVENTSPLUSΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ναύπλιο: Η Χορωδία του Πανεπιστημίου Morgan των ΗΠΑ αύριο στο Βουλευτικό

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, μια από τις πιο διακεκριμένες χορωδίες των αμερικανικών πανεπιστημίων, η Χορωδία του Πανεπιστημίου Morgan των ΗΠΑ, θα δώσει συναυλία στο Βουλευτικό στο Ναυπλίου στις 29 Μαΐου, στις 20:30.

Εξειδικευμένη στην αφρο-αμερικανική μουσική παράδοση, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστά έργα το ρεπερτορίου, διανθισμένα με gospel, spirituals και μιούζικαλ.

Το πανεπιστήμιο Morgan State, βρίσκεται στην Βαλτιμόρη, στην Πολιτεία Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η χορωδία του Morgan State University είναι ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστημιακά χορωδιακά σύνολα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ρεπερτόριο της εκτείνεται από την κλασσική μουσική έως τα γκόσπελ, όπου και διακρίνεται για την έμφαση που δίνει στην διατήρηση της κληρονομιάς και της πνευματικότητας της μουσικής.

Έχει εμφανιστεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηπείρων εκτός από την Ανταρκτική καθώς και σε περιοχές της χώρας μας.

Συνεργάζεται με πολλές μεγάλες ορχήστρες των Ηνωμένων Πολιτειών όπως την New York Philharmonic, την Chicago Philharmonic, την Lincoln Center Jazz Orchestra, την Los Angeles Philharmonic, κ.α.

Μερικές από τις πιο ιστορικές εμφανίσεις της έχουν λάβει μέρος στο Carnegie Hall, στο Lincoln Centre και στον Λευκό Οίκο, και συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες όπως η Jessye Norman, o Winton Marsalis και ο Bobby McFerrin.

Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της χορωδίας https://msuchoir.org/index.html

Related posts

Δήμος Άργους-Μυκηνών τοποθέτηση δύο ειδικών ραμπών ΑΜΕΑ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

ARGOLIDA-PROMO

Στέλιος Κυριακού: Και κάπως έτσι καταρρέει ένας εθελοντής…..

ARGOLIDA-PROMO

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου στολίζει την Τρίπολη!

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment