Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη κορυφής για τον Παναργειακό 1-0 την Θύελλα Ραφήνας και πρώτη θέση μαζί με την Κόρινθο.

Ο Παναργειακός σοβαρός από το πρώτο λεπτό και με την συμπαράσταση του κόσμου που από το πρώτο λεπτό παρότρυνε τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα την Θύελλα Ραφήνας, που πριν το παιχνίδι βρισκόταν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός είχε τις τρεις καλές στιγμές με το σουτ του Τσιώλη,την κεφαλιά του Τσάνι και το σουτ του Τσούτση αλλά το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0.

ΒΙΝΤΕΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51ο λεπτό ο Καρέλης σεντραρε από αριστερά και ο De Sousa με κεφαλιά έκανε το 1-0. Για δέκα λεπτά μετά το γκολ η Θύελλα προσπάθησε να ασκήσει πίεση στην άμυνα του Παναργειακού, χωρίς να καταφέρει κάτι ουσιαστικό που να κινδυνέψει ο Καραργύρης.

Ο Παναργειακός μετά το 65ο λεπτό ανέβηκε ,δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία με τον Πρίκα που σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ραφήνας, είχε τον πλήρη έλεγχο δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ τόσο με τον De Souza αλλά και με τον Τσιώλη για να κάνει το 2-0.

Ένα αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο που φέρνει τον Παναργειακό πρώτο ισόβαθμο με την Κόρινθο που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική (16/3, 15:00) στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Νίκη που έκανε ένα γήπεδο να φωνάζει “νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές “

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/panargeiakosapo1926/?locale=el_GR

Related posts

Πάτρα: Χτύπησαν ανήλικο φίλαθλο της ΑΕΚ και άρπαξαν τη μπλούζα του

ARGOLIDA-PROMO

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

ARGOLIDA-PROMO

Μαρκό – Παναργειακός 0-1 τελικό.

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment