Image default
EVENTSΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μύλος των Ξωτικών: Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Όσο περνούν τα χρόνια, βλέπουμε ότι αρχίζουν και αυξάνονται όσοι στολίζουν από το Νοέμβρη και μάλιστα, όλο και πιο νωρίς. Αν είστε τόσο κοντά στο να αρχίσετε να ακούτε το “Last Christmas”, τότε θα είστε και τόσο κοντά στο να κλείσετε χριστουγεννιάτικες διακοπές. Μια πολύ δημοφιλής επιλογή για εορταστική απόδραση στην Ελλάδα, είναι η πόλη των Τρικάλων. 

Εκεί, σας περιμένουν ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του, το εργοστάσιο σοκολάτας, το ταχυδρομείο των ξωτικών, το εργαστήρι ξυλογλυπτικής του Αη Βασίλη, το παγοδρόμιο, αλλά και ένα μεγάλο fun park. Επιπλέον, καθημερινά υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες, προβολές ταινιών, παραστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους.

Φέτος, είναι η χρονιά που μας προσκαλεί και ο Μικρός Πρίγκηπας να ταξιδέψουμε στον απέραντο γαλαξία. Στη χριστουγεννιάτικη αγορά θα βρείτε street food, γλυκά, αλλά και ζεστό κρασί.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξε τις πύλες του στις 24 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Related posts

4ο Διασυλλογικό SPARRING στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Ολοήμερο πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στη Μαραθιά Βιβαρίου Δρεπάνου

ARGOLIDA-PROMO

Το “Στέκι της Ντάνας” Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment