Image default
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μαζική δηλητηρίαση σε γάμο

Το γλέντι και τα γέλια του γάμου στην Παιανία μετατράπηκαν σε κραυγές πόνου και αγωνίας καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι καλεσμένοι ένιωσαν έντονο πόνο στην κοιλιά.

Οι καλεσμένοι μάλιστα έφτασαν σε σημείο να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αττικής για τις πρώτε βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του STAR, έντεκα από αυτούς παρέμειναν στο νοσοκομείο καθώς είχαν βαριά συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Οι καλεσμένοι κατανάλωσαν τρόφιμα κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης που έγινε σε κτήμα στην Παιανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί προσπάθησαν τα ξημερώματα να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον. Έτσι, προκειμένου να μη χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τρόφιμα που είχαν πεταχτεί στον κάδο που υπήρχε έξω από τον πολυχώρο που έλαβε χώρο το γαμήλιο γλέντι και τα διατήρησαν σε ψυγεία του αστυνομικού τμήματος έως ότου τα παραδώσουν στο αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Σημειώνεται ότι τα τρόφιμα θα σταλούν και στον ΕΦΕΤ όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση.

Πάντως, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του πολυχώρου, όπου έγινε ο γάμος, όπως και τον υπεύθυνο του κέτερινγκ.

Related posts

Καλάθι του Πάσχα και φέτος, ψαλίδι στην τιμή του αρνιού

ARGOLIDA-PROMO

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2024 ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ )

ARGOLIDA-PROMO

2 Ιανουαρίου – Ωράριο για σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, λαϊκές

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment