Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μήνυμα του ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού

Σε μήνυμα του ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν το δικό τους αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία:

Αγαπημένα μας παιδιά

Με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στην προσπάθειά σας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σοβαρή δοκιμασία, επίπονη και κοπιαστική, αλλά να γνωρίζετε ότι δεν είναι οι Πανελλαδικές εξετάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή σας και ότι κανενός το μέλλον δεν κρίθηκε μόνο από την επίδοσή του σε αυτές.

Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό στην εκπαιδευτική σας πορεία αλλά δεν είναι ούτε ο μοναδικός, ούτε ο τελευταίος. Στην ζωή χρειάζονται στόχοι και αγώνες για να τους επιτύχεις. Οι δρόμοι δεν είναι πάντα σπαρμένοι με δάφνες και ροδόφυλλα. Χρειάζεται προσήλωση και επιμονή. Η απογοήτευση όπως και η χαρά είναι συναισθήματα που συχνά διαδέχεται το ένα το άλλο. Σημαντικό είναι βέβαια το αποτέλεσμα αλλά εξ ίσου σημαντικός είναι και ο αγώνας ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Στην ζωή θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι η πιο παραγωγική για σας να οδηγήσει στην ολοκλήρωση των ονείρων σας.

Εμείς, ο δήμος σας, οι γονείς σας, οι κηδεμόνες σας, οι φίλοι σας θα είμαστε πάντα κοντά σας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Οι προσπάθειες και οι θυσίες σας, για το μέλλον των παιδιών σας, είθε να στεφτούν με επιτυχία. Δεν είναι μονόδρομος όμως για την ζωή ένα πτυχίο. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσει κανείς στην επιτυχία και τα παιδιά σας θα χρειαστούν την ίδια αγάπη και στήριξη που τους δείχνετε μέχρι τώρα.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ καρδίας για τον αδιάκοπο αγώνα που δώσατε για την σμίλευση της γνώσης στα παιδιά μας.

Related posts

Ηράκλειο: «Όλα τα καλά χωράνε» και το παιδί… να κρέμεται από το παράθυρο

ARGOLIDA-PROMO

Σαντορίνη: Το εξωφρενικό ποσό που πλήρωσε τουρίστρια για μια μερίδα μουσακά

ARGOLIDA-PROMO

Φαντασμαγορικό το κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment