Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Λάρισα: Έβαλε κινητό στην τουαλέτα για να «πιάσει» τη σύζυγο με τον «ανύπαρκτο» εραστή

Οι υποψίες περί απιστίας της συζύγου του τον οδήγησαν στο κρατητήριο! Ο λόγος για έναν άνδρα από τη Λάρισα, ο οποίος ευελπιστούσε πως θα καταγράψει συνομιλία της νεαρής με τον εραστή της, όμως η εξέλιξη των πραγμάτων τον βρήκε στα κρατητήρια.

Όπως είπε ο άνδρας από τη Λάρισα στους αστυνομικούς, επειδή υποψιαζόταν τη σύζυγο για απιστία κατέστρωσε ένα δικό του σχέδιο, με στόχο να έχει στα χέρια του πειστήρια.

Έκρυψε το κινητό του τηλέφωνο στο μπάνιο, και το έπαιζε ατάραχος στο σπίτι για να μην κινήσει τις υποψίες της γυναίκας του.

Για κακή του τύχη, η σύζυγος του 38χρονου βρήκε το κινητό, είδε πως ήταν ενεργοποιημένη η εφαρμογή για την καταγραφή ήχου και το έκανε χίλια κομμάτια!

Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση στον άνδρα της, για την παρακολούθηση και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Ήταν μία κίνηση απελπισίας για να μην χάσω τη σύζυγό μου. Δεν ήθελα να παραβιάσω τα προσωπικά δεδομένα κανενός», φέρεται να είπε ο 38χρονος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία».

Η σύζυγος του 38χρονου φέρεται αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες για διαζύγιο. Ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του άντρα της, που όπως λέει έκανε άνω – κάτω τόσο τη δική της ζωή όσο και εκείνες των παιδιών τους.

Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι η σύζυγος όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη κατέστρεψε το τηλέφωνο.

Η κατεστραμμένη τηλεφωνική συσκευή, κατασχέθηκε από την αστυνομία, προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση για να ανακτηθούν δεδομένα.

Related posts

Νεκρός εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί στην Ηλεία – Είχε χαθεί στις πλημμύρες

ARGOLIDA-PROMO

 Γιάννης Γαλανόπουλος: Είχαμε και στο Ναύπλιο αλλά….

ARGOLIDA-PROMO

Πανελλήνιες 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment