Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμπάκα: Δεκάδες επιβάτες καταγγέλλουν ότι αφέθηκαν εκτεθειμένοι στη χιονοθύελλα επειδή τα διόδια δεν άνοιγαν τα γραφεία 

Σε ένα δυσάρεστο γεγονός, δεκάδες επιβάτες φέρονται να έμειναν εκτεθειμένοι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού απομακρύνθηκαν από λεωφορείο λόγω πυρκαγιάς στην τουρμπίνα του οχήματος. Το περιστατικό συνέβη κοντά στα διόδια Μαλακασίου στην Εγνατία Οδό, κοντά στην Καλαμπάκα, προκαλώντας σημαντική ανησυχία στους εγκλωβισμένους επιβάτες.

Το χάος ξεκίνησε γύρω στις 6:30 το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε καπνός από την τουρμπίνα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε 40 επιβάτες στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα.

Λίγο αργότερα ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει το όχημα και να σβήσει τις φλόγες με πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με το thesstoday, μετά την εκκένωση, οι επιβάτες βρέθηκαν στο έλεος των ακραίων καιρικών συνθηκών. Όταν αναζήτησαν καταφύγιο στα γραφεία των σταθμών διοδίων, ισχυρίζονται ότι οι υπάλληλοι τους αρνήθηκαν την πρόσβαση, επικαλούμενοι την πολιτική της εταιρείας. Η άρνηση αυτή άφησε τους επιβάτες σε ευάλωτη και απροστάτευτη κατάσταση εν μέσω χιονοθύελλας.

Το δράμα των επιβατών συνεχίστηκε για πάνω από μία ώρα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με την ασφάλειά τους και τις ευθύνες του προσωπικού των σταθμών διοδίων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αναφέρεται ότι το ταξίδι συνεχίστηκε τελικά μετά τις 8 το βράδυ. Ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με την επάρκεια της ετοιμότητας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και το καθήκον φροντίδας που οφείλεται στους επιβάτες σε τέτοιες απρόβλεπτες περιστάσεις.

Related posts

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας θέλωντας να τιμήσει την μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονιας του Πόντου , διοργάνωσε ένα διήμερο εκδήλωσεων στην πόλη του Άργους.

ARGOLIDA-PROMO

Κεραυνοί στη θάλασσα: Πως θα προστατευτούν σκάφη, λουόμενοι και δύτες

ARGOLIDA-PROMO

Δημήτριος Μουζάκης: Παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο “Ταραήλ”

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment