Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί

Έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, που αρνείται ότι την δολοφόνησε, και ο φίλος του, που ομολόγησε – Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για τη δολοφονία της έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, καθώς και ένας φίλος του.

Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, η ιστορία αποκαλύφθηκε από τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, ομολόγησε πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως αυτός βοήθησε ώστε να μεταφερθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Πώς έφτασε στα ίχνη τους η Αστυνομία

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Στο πλαίσιο ανάλυσης υλικού από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι κουβαλώντας ένα μπαούλο. Η Αστυνομία στη συνέχεια έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε ίχνη αίματος, τρίχες της γυναίκας και DNA.

Related posts

Σχολική εκδρομή «εφιάλτης» στη Ρώμη – Τους ξάφρισαν από χρήματα μέχρι…ταυτότητες

ARGOLIDA-PROMO

Φάρμακα: Ξεκινά η ψηφιακή πλατφόρμα για την παρακολούθηση διακίνησης 

ARGOLIDA-PROMO

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment