Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δε σταματάει πουθενά ο Παναργειακός 0-1 στη Μύκονο με Κατσή.

Ο Παναργειακός περνάει με νίκη και από την Μύκονο με 0-1 με κεφαλιά του Κατσή στο 89ο λεπτό, ο οποίος είχε μπει στο αγωνα στο 80ο λεπτό!. Νίκη ορόσημο αφού ο Παναργειακός βγάζει δύο σπουδαία δίπλα σε Σύρο και Μύκονο και δείχνει μέταλλο πρωταθλητή για να πετύχει το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Για άλλη μια φορά μία αλλαγή του Γιώργου Βαζάκα δίνει το τρίποντο της νίκης στο 89ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ο Παναργειακός ειχε δοκάρι με τον Τσούτση, ευκαιρίες με τον De Souza, τον Ηλιόπουλο τον Πρικα στο 45ο λεπτό, αλλά και η Μύκονος έχασε δύο ευκαιρίες με τους Πάγια και Παπαδόπουλο. Το δεύτερο ημίχρονο είχε την απέκρουση του Καραργύρη σε κεφαλιά του Πινειρο στο 48ο λεπτό και το σουτ του Ηλιόπουλου που κοντραρε σε πόδι αμυντικού και πήγε κόρνερ.

Όσο περνούσε η ώρα και μετά το 75ο λεπτό και με τις αλλαγές των Τσάνι, Τσιράκη και του σκορερ Κατσή ο Παναργειακός πίεσε και ήταν η ομάδα που φαινόταν να θέλει πολύ τη νίκη και την πήρε.

Η διοίκηση του Παναργειακού ευχαριστεί την ομάδα και τους ανθρώπους της Μυκόνου για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή του Παναργειακού και συγχαίρει την διαιτητική τριάδα των Ρεντίφη, Μπακογιάννη, Τσελεπίδη για την άψογη διαιτησία τους σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνα.

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναργειακός αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας

Related posts

ΑΓ. ΔΗΜ. ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ (ΓΥΝ.) – ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 (ΓΥΝ.) 4-1

ARGOLIDA-PROMO

Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου της Α2 κατηγορίας F.C ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

ARGOLIDA-PROMO

AC Troiziniakos: Ευχαριστήριο προς τον Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Μούγιο Αναστάσιο

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment