Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της πέτυχε η ομάδα μας στο γηπεδο της Κορωνίδας Κοιλαδας απεναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-3.

Αποφασισμένη και αφοσιωμένη στο παιχνιδι απο το πρωτο έως το τελευταίο λεπτό η ομάδα μας δεν άφηςαν περιθωρια δημιουργίας φάσεων και απειλής απο την ποιοτική γηπεδούχο ομάδα.

Τα γκολ πέτυχαν…

Στο 36’ ο Α.Σούχλας με σουτ μέσα απο την περιοχή νικώντας τον τερματοφύλακα έκανε άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 70’ ο Γεωργίου με ατομική προσπάθεια ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα σέντραρε παράλληλα την κατάλληλη στιγμή στον Π.Καπλατζη και αυτός με ωραιο πλασέ έκανε το 0-2

Στο 73’ πάλι ο Γεωργίου σέντραρε παράλληλα στον Α.Οψιμούλη ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 0-3

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β Μπουκούρης)

Δαναμίδης,Λέρμας,,Γκουριώτης,Καπλάτζης Χ,Τριμπόνιας(75’Διαμαντής Α(Γ),Οψιμούλης(46’Διαμαντής Α.(Χ)Ι,Σούχλας,Γκιάτης,Χατζόπουλος(58’Οψιμούλης Α)Καπλάτζης Π(80’Δρούγκας)Χαιμάνης(46’Γεωργίου)

Κορωνίς Κοιλάδας (Δ.Μπατακος)

Πλατης,Καλύβας,Σαμαράς(75’Μπαλλα)Μουχος(75’Cerriku)Παππας,Jorgo(61’Αλεξανδρης Δ,Γιαννακοπουλος,Ανανιαδης(46’Xhafferi)Αλεξανδρής Α,Μπαζος,Φουρναρος.

Διαιτητές:Μανούχος Ε,Μακρής Ν,Κατσούδας Π.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας.

Συνεχίζουμε ταπεινα!! 🔴⚪️

Η ομάδα μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλαδας,και ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κο Κώστα Ιωαννιδη για την άψογη φιλοξενία τους.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο!!!

Related posts

Δήμαρχος «παραίτησε» διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας

ARGOLIDA-PROMO

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτριος Ορφανός βράβευσε τους μικρούς αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της Ένωσης Argolida Taekwodo Union

ARGOLIDA-PROMO

1η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΜΕΑΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment