Image default
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης, Μίμης Πλέσσας

Πέθανε μία εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια, ο σπουδαίος συνθέτης, μουσικός και βιρτουόζος πιανίστας, Μίμης Πλέσσας, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την Ελλάδα.

Ο Μίμης (Δημήτριος) Πλέσσας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου 1924 και σε μία εβδομάδα θα γιόρταζε έναν αιώνα ζωής στη μουσική παράσταση προς τιμήν του.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα με μία συγκινητική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Και ξαφνικά “Έπεσε βαθειά σιωπή…”…..”Κι εσύ δεν θα’σαι πλάι μου Αστέρι της Ζωής μου……” ….θά εισαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι Ψυχή μου. “Πέρασαν τόσα καλοκαίρια…βρεξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση», έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα στη συγκινητική της ανάρτηση.

Screenhunter 4013

Related posts

Στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Συντονισμένες και άμεσες δράσεις στήριξης»

ARGOLIDA-PROMO

Τετρακίνητα Πυροσβεστικά Οχήματα της Ο.Α.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment