Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΙΛΗ ΣΤΟΝ ΦΕΙΔΩΝΑ

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας με την προσθήκη της Ειρήνης Κοντίλη. Η 15χρονη (2009) υψηλόσωμη τερματοφύλακας κατάγεται από το νησί της Χίου και είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στη χώρα μας.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Πύργου στη Χίο και ύστερα αγωνίστηκε για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό – Κλασικο Χίου, με τον οποίο συμμετείχε πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Επίσης, ήταν μέλος της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣ Χίου την περσινή χρονιά.

Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού – Κλασικο Χίου και ιδιαίτερα την πρόεδρο, κυρία Χριστίνα Σεράφη, και τον προπονητή τερματοφυλάκων κύριο Ανέστη Γαρδίκη, για την παραχώρηση της αθλήτριας. Είναι σπουδαία επιτυχία για έναν νησιωτικό σύλλογο να παράγει αθλήτριες με τέτοιο ήθος και ικανότητες.

Η Ειρήνη δήλωσε για τη μετεγγραφή της στον Φείδωνα:

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που με στήριξαν από τα πρώτα μου βήματα και πίστεψαν σε μένα και στα όνειρα μου όσο δύσκολα και ακατόρθωτα και αν ήταν! Καταρχήν να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Ανέστη Γαρδικη που με έκανε να αγαπήσω την θέση του τερματοφύλακα, να πιστέψω στον εαυτό μου και με στήριζε από τα πρώτα μου βήματα έως και το τέλος της συνεργασίας μας.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσω όλους στον Ολυμπιακό -Κλασικο Χίος αλλά κυρίως την κ. Μανιω που ήταν εκεί για μένα σε ότι την χρειαζομουν και τέλος φυσικά την πρόεδρο της Ομάδος την Κυρία Χριστίνα Σεραφη που χωρίς εκείνη δεν θα άλλαζε η ζωή μου!

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια καλή ποδοσφαιρική δημιουργική χρονιά με υγεία!”

461875797 10234978256861461 4513957982312744395 N

Related posts

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Ποσειδώνα Διδύμων 2024 BINTEO

ARGOLIDA-PROMO

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στο Δήμος Ναυπλιέων

ARGOLIDA-PROMO

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 1-2 BINTEO TOY AΓΩΝΑ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment