Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ναύπλιο διήμερο τουρνουά “Σπύρος Μπαλασκας”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 22.9.24, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου το διήμερο τουρνουά “Σπύρος Μπαλασκας” που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας μας Γ. Ε. Ναυπλίου “Σπύρου Μπαλάσκα”.

Το τουρνουά, που έχει γίνει θεσμός, άνοιξε την αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς με 3 αγώνες αμείωτου ενδιαφέροντος, υψηλού επιπέδου προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα στους φιλάθλους και σημαντικη εμπειρία στους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν.

Την 1η ημέρα του τουρνουά οι κορασίδες της Γ. Ε. Ναυπλίου αντιμετώπισαν τις Κορασίδες του Αράτου Κιάτου.

Η 2η ημέρα του τουρνουά ξεκίνησε με την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε τουρνουά της νεοσυστατης ομαδας των εφήβων της Γ.Ε.Ναυπλιου απέναντι στην έμπειρη ομάδα του A.O. MARKOPOULO VOLLEYBALL CLUB .

Το τουρνουά έκλεισε με τις κορασίδες της Γ.Ε.Ναυπλίου να αντιμετωπίζουν ισότιμα τις περσινές πρωταθλήτριες γυναικών Πελοποννήσου ΑΟ Στρατηλάτης Βόλεϊ !

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές, Πελεκουδας Παναγιώτης (Α.Ο.Μαρκοπουλο), Κατερίνα Θεοδώρου (Α.Ο.Κιατου) και Δέδε Γιώτα (Α.Ο. Στρατηλάτης), που μας έκαναν την τιμή να αγωνιστούν στο τόσο σημαντικό για εμάς τουρνουά.

Related posts

Τέλος και το τουρκικό πρωτάθλημα – Πρόεδρος έριξε μπουνιά σε διαιτητή

ARGOLIDA-PROMO

Ναύπλιο: Αύριο ξεκινά το 3on3 Τουρνουά «Nafplio Basket Tournament»

ARGOLIDA-PROMO

Απάντηση από την ΕΣΚΑΚ στην ανακοίνωση του Αργειακού Έσπερου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment