Image default
ΕΛΛΑΔΑ

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΣΤΟ FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, κ. Τάσος Μούγιος και ο Αντιδήμαρχος Μεθάνων κ. Βασίλης Παντελής συμμετείχαν στο 15ο Forum Αυτοδιοίκησης με θέματα «Η Ευρώπη των Πολιτών» και «Η Ευρώπη του Μέλλοντος», που διεξήχθη στο Αγκίστρι και συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Π.Ε.Δ. Αττικής.

Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα για το μέλλον του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος και των Ευρωπαίων πολιτών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο ρόλος της στη διαμόρφωση των Ευρωπαϊκών πολιτικών, αφού οι Δήμοι αποτελούν τις πολιτικές και διοικητικές δομές που βρίσκονται πιο κοντά, στον πολίτη, από οποιονδήποτε άλλο θεσμό.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν με Δημάρχους της Αττικής, με ειδικούς επιστήμονες και τεχνοκράτες για τα κοινά προβλήματα, για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μούγιος, συζητώντας με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Θ. Ρουσόπουλο, τον πρώην Επίτροπο και Βουλευτή κ. Δημ. Αβραμόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΥΠΕΣ κ. Σ. Χιονίδη, τους συναδέλφους του στην ΠΕΔΑ και τον πρώην Δήμαρχο και Περιφερειάρχη κ. Σπ. Σπυρίδων, εστίασε στα προβλήματα και ανέδειξε τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής της Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Ο Δήμαρχος επικρότησε την πρωτοβουλία του Forum να διεξαχθεί εκτός των στενών ορίων της Αττικής και κάλεσε το επόμενο, 16ο Forum, να φιλοξενηθεί στον Δήμο μας.

Related posts

Ε.Ο. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ARGOLIDA-PROMO

Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Η μια τυλίχτηκε στις φλόγες

ARGOLIDA-PROMO

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια – Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

takis

Leave a Comment