Image default
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Οι Επιστολές μόνες τους δεν επιλύουν τα προβλήματα

ΚΡΑΝΙΔΙ 11/09/2024

Οι Επιστολές μόνες τους δεν επιλύουν τα προβλήματα , χρειάζονται δυναμικές παρεμβάσεις και άλλες πολιτικές για το Κ.Υ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

Την τελευταία εβδομάδα παρακολούθησα αρχικά την επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας κ Γιάννη Γεωργόπουλου προς τον υπουργό υγείας κ Α Γεωργιάδη με αίτημα την στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν επιστολές των βουλευτών του Νομού Αργολίδας κ.Γιάννη Ανδριανού ,κ Γιώργου Γαβλήλου και κ Ανδρέα Πουλά αναφορές προς τον Υπουργό υγείας για την επαρκή στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου .

Καλές οι επιστολές για τις οποίες όλοι, αιρετοί και πολίτες συμφωνούμε όμως τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας συνεχίζονται μετά την συνταξιοδότηση η την παραίτηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και την μη έγκαιρη στελέχωση του.

Πόσα ακούσαμε την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, πόσα έταξαν σε όλους μας την επίμαχη περίοδο, για να στελεχωθούν όλες οι Δημόσιες δομές της Υγείας, δυστυχώς μείναμε τις υποσχέσεις και στα πολλά λόγια.

Η κατάσταση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου είναι τραγική πλέον δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής μας ούτε και τους πολλούς επισκέπτες της περιοχής μας κατά την διευρυμένη τουριστική περίοδο .

Εμείς πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να μείνουμε στις απλές επιστολές,

στις απλές αναφορές χρειάζεται δυναμικές παρεμβάσεις μέγιστη δημοσιότητα για τα υφιστάμενα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου.

Χρειάζεται το θέμα να απασχολήσει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, απαιτείται να υπάρχουν δυναμικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις από όλους τους κοινωνικούς φορείς και πολίτες αλλά και αναζήτηση άλλων πολιτικών με πολλαπλά κίνητρα που θα έχει ένα και μοναδικό στόχο να ισχυροποιηθούν όλες οι δομές της δημόσιας υγείας της χώρας.

Απαιτείται ένα νέο μοντέλο διοίκησης και εφαρμογής νέων προοδευτικών πολιτικών που θα έχει ένα κύριο στόχο να στελεχωθούν με επάρκεια ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλες οι δομές της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δημόσιας υγείας της χώρας.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ , ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Screenhunter 3467

Related posts

Οδηγίες για έκδοση βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών

ARGOLIDA-PROMO

ΔΡΕΠΑΝΟ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

ARGOLIDA-PROMO

Ερχεται πρόγραμμα για 25.000 προσλήψεις ανέργων με μισθό 830 ευρώ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment