Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη (1-0), με θετική εικόνα, για την ΑΕ Ερμιονίδας

Φιλικό παιχνίδι έδωσε η ΑΕ Ερμιονίδας στα Δίδυμα, το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), και επικράτησε με σκορ 1-0, του τοπικού Ποσειδώνα, με τον Τριμπόνια να πετυχαίνει το γκολ για τον σύλλογό μας.

459305804 1013898057197351 5012720558132492314 N

Η ομάδα μας άφησε θετικές εντυπώσεις, στο πρώτο της «τεστ», απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας, δείχνοντας πως έχει περιθώρια βελτίωσης της εικόνας της, μέσα από τη δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αρχοντάκη. Με στόχο να δημιουργηθεί, ενόψει των επίσημων αγώνων, ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με όλους τους παίκτες του ρόστερ (έμπειροι και νεαροί) να είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Το θετικό για την ομάδα μας είναι ότι στο φιλικό πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά που προέρχονται από τις ομάδες των ακαδημιών του συλλόγου μας, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, παρουσιάζοντας καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Παιδιά, που αποτελούν προϊόν των τμημάτων υποδομής, κάποια από αυτά ήταν και τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη ομάδα, άλλα «ανέβηκαν» φέτος στους «μεγάλους», μετέχοντας στην προετοιμασία.

Η ΑΕ Ερμιονίδας κυκλοφόρησε όμορφα την μπάλα, προσπαθώντας να «χτίσει» επιθέσεις, με τους παίκτες να καλύπτουν σωστά τους χώρους. Ασκώντας πίεση στον αντίπαλο, όταν η γηπεδούχος είχε την μπάλα.

Η ομάδα μας απείλησε την αντίπαλη εστία στο 2’, στο 6’ και στο 16’, με κεφαλιές του Καρδάμη μέσα από την περιοχή σε κόρνερ του Λελούδα και εκτελέσεις φάουλ από τον Γκολφινόπουλο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23’ ο Δεστές έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λελούδα, και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Η ΑΕ Ερμιονίδας σκόραρε στο 27’, μετά από πολύ ωραία ανάπτυξη και εκτέλεση από τον Τριμπόνια. Συγκεκριμένα, ο Λελούδας από τον άξονα πέρασε στον Λεπούσι Κ. στα αριστερά, αυτό βρήκε τον Σεφερλή, ο οποίος… έκοψε στην ίδια πλευρά μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια βρήκε τον Τριμπόνια στο σημείο του πέναλτι.

Ο έμπειρος επιθετικός κατέβασε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Ακολούθησε ωραία ενέργεια και στο 35’, όταν ο Στεργίου από δεξιά βρήκε τον Γκολφινόπουλο στον άξονα, αυτός πέρασε αριστερά στον Μαυρομμάτη, ο οποίος βρήκε τον Λεπούσι Κ., με τον τελευταίο να σουτάρει διαγώνια μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 38’ ο Αντιόλ έβγαλε εντυπωσιακά σουτ των γηπεδούχων, φάση που δημιουργήθηκε μετά από λάθος της ομάδας στο κέντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λελούδας βρήκε στο 50’ από τα αριστερά τον Σεφερλή, ο οποίος ελίχθηκε, σούταρε, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο ίδιο λεπτό, μετά από βαθιά… μπαλιά ο Αντιόλ απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ επιθετικού των γηπεδούχων. Ο νεαρός τερματοφύλακας μας μπλόκαρε την μπάλα στο 63’ σε κοντινή κεφαλιά, ενώ έβγαλε και στο 65’ σουτ των αντιπάλων μας.

Στο 81’ η άμυνά μας έδιωξε σε κόρνερ μετά από επικίνδυνο φάουλ. Στο 85’ ο Μαυρομμάτης σούταρε μετά από προώθησή του, αλλά δεν βρήκε εστία.

Για την ΑΕ Ερμιονίδας ξεκίνησαν τον φιλικό αγώνα οι: Μαμουτάι, Τριμπόνιας, Μαυρομμάτης, Σεφερλής, Παρέδες, Λελούδας, Γκολφινόπουλος, Καρδάμης, Δεστές, Στεργίου, Λαπούσι Κ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Αρχοντάκης χρησιμοποίησε και τους Χάνο, Ζάββο, Φουρνάρο Β., Μπελλάκη, Αμπελά.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Μαυροκορδόπουλος Νίκος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρή Νικόλαο και Τσάμη Μάριο.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ ΦΩΤΟ https://www.ermionidafc.gr/

Related posts

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αποτελέσματα β & γ εθνικής

ARGOLIDA-PROMO

Ένωση Ερμιονίδας Τακτική Γενική Συνέλευση

ARGOLIDA-PROMO

«3ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης» (video, φωτο)

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment