Image default
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων: Mια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά!

Σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και τα σχολεία πλημμύρισαν ξανά από φωνές, ενθουσιασμό και όνειρα.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς υπενθυμίζει την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος των παιδιών με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαίδευσης.

Ευχόμαστε καλή αρχή στους νέους μαθητές, ομαλή μετάβαση στα πρωτάκια όλων των βαθμίδων και καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων των μαθητών/τριών που συνεχίζουν ακούραστα την προσπάθειά τους προς την επίτευξη των στόχων τους.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς που τελούν το λειτούργημα τους με υπομονή, δημιουργικότητα και έμπνευση.

Ευχές απευθύνουμε και στους γονείς των μαθητών που στέκονται πλάι τους και τους στηρίζουν σε όλη τη μαθητική τους πορεία μοιράζοντας τα ίδια άγχη και τις ίδιες δυσκολίες.

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων θα είναι συνοδοιπόρος σε αυτή την διαδρομή και θα στηρίζει την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ευχάριστο, λειτουργικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος κος Τάσος Μούγιος και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται από καρδιάς μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά!

Related posts

ΣΗΜΕΡΑ : Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του κρασόκτιστου στην παραλία Καραθώνα BINTEO-DRONE

ARGOLIDA-PROMO

ΕΛΑΣ: Ηλεκτρικό μίνι περιπολικό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

ARGOLIDA-PROMO

Γυναικοκτονία με το “καλημέρα” στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο σύζυγος που σκότωσε τη σύντροφό του 

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment