Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ Μια ποδοσφαιρική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της!

Μια ποδοσφαιρική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της!Μια χρονιά που για εμένα και τις ομάδες που ήμουν άκρως επιτυχημένη!

Η ομάδα με την οποία ξεκίνησα στην αρχή ο Παναργειακός στέφθηκε πρωταθλητής και κατάφερε να ανέβει στη super league 2.Τεράστια επιτυχία!Σχεδόν στα μισά της χρονιάς αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να κάνω ενα μικρό διάλλειμα και έτσι ήρθε απρόσμενα η πρόταση ενός τεράστιου συλλόγου.Της Παναχαϊκής!Να αναλάβω προπονητής τερματοφυλάκων σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της παναχαϊκής αφού ήταν τελευταία στη βαθμολογία με πολλά προβλήματα!Αλμα για τη καριέρα μου!

Η αλήθεια είναι οτι μέσα μου ήθελα πολύ να πάω αλλά οποιον και αν ρώτησα στη ποδοσφαιρική πιάτσα μου είπαν εισαι τρελλός;Δε πας ποτέ!η Παναχαϊκή έχει πέσει και δε θα πάρεις και φράγκο!Η διαισθησή μου και η ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα μου, έλεγαν άλλα..άλλωστε στα δύσκολα έχω μάθει! Τα δύσκολα με εξιτάρουν!Είπα ναι στη πρόταση και 10/1/24 Φτάνω στη Πάτρα!Μπαίνω στο γήπεδο και πραγματικά ένιωσα δέος!Μέσα μου είπα: να η ευκαιρία σου να πετύχεις και να αναδειχτείς!

Πρώτο παιχνίδι τη Κυριακή πρώτη νίκη για την ομάδα μετα απο 9 μήνες!Απίστευτη ατμόσφαιρα απο τον κόσμο,πρωτόγνωρο για εμένα 5000 κόσμος σε ενα παιχνίδι β εθνικής!Δε λέω ο πρώτος καιρός πολύ δύσκολος στην ομάδα ακόμα και μέχρι σήμερα!Θα τα καταφέρουμε έλεγα μέσα μου,εγώ στο Ναύπλιο πίσω αποτυχημένος δε γυρνάω!Απο τη πρώτη στιγμή που πάτησα στα αποδυτήρια όλο το προπονητικό team με αγκάλιασε και με βοήθησε στον εγκληματισμό μου!

Αμέσως δέσαμε κατευθείαν λες και συνεργαζόμασταν ή γνωριζόμασταν χρόνια και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό!Μέσα στα μάτια αυτών των ανθρώπων έβλεπα αυτό που πίστευα και εγώ:Θα τα καταφέρουμε!Και φτάσαμε σήμερα 2 αγωνιστικές πριν το τέλος να τα έχουμε καταφέρει!Αυτό που έγινε στη Παναχαϊκή φέτος πρόκειται για ποδοσφαιρικό θαύμα!

Αυτή η ομάδα ομως δεν ανήκει στην super league2,ανήκει στη super league1!Σε αυτή τη ζωή μόνο με τρέλλα ,δουλειά,μελέτη,αφοσίωση,υπομονή και πίστη καταφέρνεις τους στόχους σου!

Related posts

Διομήδης Άργους – ΑΣΕ Δούκα: 26-21

ARGOLIDA-PROMO

Ανάβαση Ριτσώνας 2024 | Αποτελέσματα

ARGOLIDA-PROMO

Αθλητικός Πολιτιστικός σύλλογος Άθλησις

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment