Image default
ΕΛΛΑΔΑ

𝝨𝞃𝝾 𝝻𝝴𝝲𝝰𝝺ύ𝞃𝝴𝞀𝝾 𝞃𝞀𝝾𝞆ή𝝺𝝰𝞃𝝾 𝝹𝝰𝝵ά𝝼𝝸 𝝶 𝝿𝝰𝞀𝝰𝝳𝝾𝞂𝝸𝝰𝝹ή 𝞅𝝰𝞂𝝾𝝺ά𝝳𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝝙ή𝝻𝝾𝞄 𝝝έ𝞀𝝻𝝶ς

Την 𝝟𝝰𝝷𝝰𝞀ά 𝝙𝝴𝞄𝞃έ𝞀𝝰 18 Μαρτίου 𝞂𝞃𝝾 𝝫𝞀ά𝝲𝝻𝝰 𝞃𝝶ς 𝝝έ𝞀𝝻𝝶ς και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ο Δήμος Θέρμης παρουσίασε για τις ανάγκες της εκδήλωσης για 1η φορά η 𝝻𝝴𝝲𝝰𝝺ύ𝞃𝝴𝞀𝝶 𝞃𝞀𝝾𝞆ή𝝺𝝰𝞃𝝶 𝝹𝝰𝞃𝞂𝝰𝞀ό𝝺𝝰 𝝳𝝸𝝰𝝻έ𝞃𝞀𝝾𝞄 𝟯 𝝻έ𝞃𝞀𝞈𝝼 𝝹𝝰𝝸 𝞆𝞈𝞀𝝶𝞃𝝸𝝹ό𝞃𝝶𝞃𝝰ς 𝟳𝟬𝟬 𝝺ί𝞃𝞀𝞈𝝼

👉Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείο street foods in Greece Λάζαρος Πολυχρονόπουλος σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία κατασκευής κινητών καταστημάτων, κατασκεύασαν την μεγαλύτερη τροχήλατη κατσαρόλα . Σε αυτή θα ετοιμαστηκε η παραδοσιακή εθιμοτυπική φασολάδα.

👉 Πάνω από 3.000 άνθρωποι αναμένεται να φτάσουν στο ειδυλλιακό σκηνικό του Φράγματος για απολαύσουν τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και τη φασολάδα που προσεφερε δωρεάν ο Δήμος Θέρμης με την υποστήριξη των χορηγών .

Το δημοφιλές λαϊκορεμπέτικο σχήμα « Γιαγκίνηδες 𝗙𝘂𝗹𝗹 𝗕𝗮𝗻𝗱» ξεσηκώσε τους παρευρισκόμενους ενώ παράλληλα οι μικροί μας φίλοι επαίξαν με τις δράσεις που είχε ετοιμάσει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από 𝗗𝗝 ενώ στο χώρο φιλοξενούνταν καντίνες για να καλύψουν οποιαδήποτε γευστική ανάγκη.

Ελπιδοφόρες οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου:
«𝝨𝝹𝝾𝝿𝝴ύ𝞈 𝝼𝝰 𝝳𝝸𝝴𝝹𝝳𝝸𝝹ή𝞂𝞈 𝞃𝝾 𝝦𝝴𝝹ό𝞀 𝝘𝝹ί𝝼𝝴ς 𝞃𝝶𝝼 𝝴𝝿ό𝝻𝝴𝝼𝝶 𝞅𝝾𝞀ά ❗»

Related posts

Στο τραπέζι έκτακτο δώρο Πάσχα για το 2024

ARGOLIDA-PROMO

Μέτρα πυρασφάλειας: Για ποια ακίνητα είναι υποχρεωτικά – Πότε επιβάλλεται τεχνική μελέτη

ARGOLIDA-PROMO

Επίδομα Θέρμανσης με ηλεκτρισμό: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment