Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φείδων Άργους-Γιάννενα wfc 2-1

Μετα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Αργός τα Γιάννενα wfc ηττήθηκαν με 2-1 από τον Φείδωνα , με την ομάδα του Αντωνη Κοζανιτη να κρατάει την εμφάνιση καθώς ο αντίπαλος έχει υψηλούς στόχους, ενώ τα Γιάννενα προσπαθούν να φτιάξουν… το μέλλον!
Ο κόουτς Αντώνης Κοζανίτης να χρησιμοποιεί όλες τις μικρές που αγωνίζονται στην ΕΠΣ Κ-15 κ έκανε εξαιρετική εμφάνιση κ ανάγκασε την ομάδα του Άργους να παρακαλάει να λήξη ο αγώνας επειδή στο δεύτερο ημίχρονο δεχόταν πολυ πίεση στήν άμυνά τους.

Στο πρωτο ημίχρονο είχε πολυ έντονο ευνοϊκό αέρα ο Φαίδων Άργους , αλλά τα Γιάννενα έχασαν κλασική ευκαιρία στο 15′ με την Κουτσούρη κ στο 24′ με την Κολεμπα. Στο 30′ μετά από κόρνερ κ σουτ από την μεγάλη περιοχή της Σταύρου η μπάλα βρήκε σε ένα πόδι κ άλλαξε πορεία χωρίς να μπορεί να αντιδράσει η Κουβεντάρη. Και ενώ έχασε ευκαιρία στο 38′ η Βαρσανη στην αντεπίθεση ο Φειδων έκανε το 2-0 με την Γαλάνη με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο κ αφού μπήκαν στον αγώνα κ άλλες μικρές παίκτριες (Μ.Ο ηλικίας ήταν 15,5) η ομάδα έδειξε ότι υπάρχει πολυ ταλέντο κ δέχτηκε τα συγχαρητήρια όσων φιλάθλων βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο 50′ έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ η Κουτσούρη, στο 54′ σουτ της Ντασκαρη μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 57′ η Βαρσάνη έκανε ωραία ατομική προσπάθεια περνώντας τρεις αντιπάλους κ ενώ βρισκόταν στο πέναλτι στην προσπάθεια της να σουτάρει τραυματίστηκε κ αποχώρησε. Στο 63′ η Κολεμπα με φοβερό σουτ μείωσε σε 2-1.Μεχρι το τέλος του αγώνα πίεσαν τα Γιάννενα για την ισοφάριση αλλά χάθηκαν ευκαιρίες από την Κουτσουρη-Κολεμπα με αποκορύφωμα την ευκαιρία της Αντώνη στο 83′ που περασε 2 παιχτριες κ ενώ η αντίπαλη αμυντικός της έκανε καθαρό πέναλτι δεν έπεσε χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 2-2.
Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας γυναικών Γιάννενα wfc εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογνεια του αδικοχαμένου Αγγέλου και τον Π.Α.Σ. Γιαννινα

Διαιτησία:Αθανασίου (Λιώρης-Μπόβερος) ΕΠΣ Αρκαδίας

Φείδων Άργους: Μούγιου Σ., Σταύρου , Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρεστή, Τριανταφύλλου, Γαλάνη, Σαμπάνη (87΄Βλάχου), Τάτα, Μούγιου Μ.

Γιάννενα wfc: Κουβεντάρη (46΄ Αγγέλη Κ.), Ντάσκαρη (80΄ Παρρά), Τζάλλα (38΄ λ. τρ. Δημητρακοπούλου), Φαρμάκ, Αγγέλη Π. (55΄ Αντωνη), Καλαιτζή, Αυγέρη, Νικησιώτη, Κολέμπα, Κουτσούρη, Βαρσάνη (55΄ Τζο,υμα)

Μιχάλης Τσάγκας-https://www.sportsioannina.gr/

Related posts

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ άφησε πίσω του το πρωτάθλημα της Γ έθνικης.

ARGOLIDA-PROMO

Ερμής Κιβερίου O Γιάννης Καρκαλάτος η πρώτη σημαντική μεταγραφή μας

ARGOLIDA-PROMO

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας 

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment