Magavali winery
Το ερυθρό κρασί μας κάνει πιο έξυπνους λένε οι ερευνητές, λόγω της ρεσβερατρόλης πού αρχικά βρίσκεται στόν φλοιό τών ερυθρών σταφυλιών και κατά την αλκοολική ζύμωση εισέρχεται στόν οίνο πού θα παραχθεί.
Η ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της βραχυπρόθεσμης μνήμης στους ανθρώπους άμεσα.
Μετά από μόλις 30 λεπτά δοκιμών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που έλαβαν ρεσβερατρόλη, είχαν σημαντική αύξηση στη διατήρηση των λέξεων και έδειξαν ταχύτερες επιδόσεις στο τμήμα του εγκεφάλου, που σχετίζεται με το σχηματισμό νέων αναμνήσεων, μάθησης και συναισθημάτων καί όχι μόνον !
Αλλά καί βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την ομαλή λειτουργία της καρδιάς αφού διασπά το λίπος στό αίμα καί μειώνει τήν χοληστερίνη ώστε να αποφευχθεί το έμφραγμα τών αρτηριών.
Να επισημάνουμε πώς γιά όλες τις ωφέλιμες ιδιότητες τόν κυριότερο λόγο τον έχει η ποσότητα πού θά καταναλώσουμε:
1)γυναίκες, 14 ποτήρια τον μήνα
2) Άνδρες 21 ποτήρια τον μήνα
Με εκτίμηση
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ-ΦΩΤΟ Βασίλειος Μαγκάβαλης
Οικογενειακή επιχείρηση Magavali winery
Skotini argolidos 20500 Greece