Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίγρεις-Φείδων Άργους 1-1

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις Τίγρεις και Φείδων Άργους ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών!

Οι παίκτριες του Γιώργου Πανούση εμφανίστηκαν ανεβασμένες και είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν είχαν εύκολη την τελική προσπάθεια.

Έτσι ο Φείδων προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις και στο 18΄ η Κουκουμάνου έκανε τη σέντρα-σουτ με την Αντωνοπούλου να διώχνει, ενώ στο 19΄ η Σαμπάνη δέχθηκε ωραία μπαλιά, ξεμαρκαρίστηκε , έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια! Στο 30΄ η Μούγιου έκανε το μακρινό σουτ με την Αντωνοπούλου να διώχνει, ενώ στο 34΄ η Ράπτη έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Μούγιου!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Κουκουμάνου έκανε την σέντρα σουτ με την Αντωνοπούλου να δηλώνει παρούσα και να μπλοκάρει!
Στην επανάληψη ο Φείδωνας είχε την κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Γιαννιώτικης ομάδας περιόρισε τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων! Έτσι βρέθηκε η ευκαιρία να βγουν μπροστά οι Γιαννιώτισσες και στο 73΄ η Γρίβα έβγαλε ωραία ασιστ στην Ράπτη και εκείνη με πλασέ έκανε το 1-0!

Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν έχασαν οι φιλοξενούμενες στο 85΄ με την Σαμπάνη να βγαίνει τετ α τετ, να πλασάρει και την Αντωνοπούλου να μπλοκάρει!

Όμως στι καθυστερήσεις καρποφόρησε η υπεροχή των παικτριών του Φείδωνα όταν η Τριανταφύλλου εκτέλεσε κόρνερ και η Βαλκάνη με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1 με τον Φείδωνα να μένει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής!

Διαιτησία: Δοβατζήκας (Ντόλιας, Παπαλαμπρόπουλος) Ε.Π.Σ. Γραβενών

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Αγγελιδάκη, Λέντη, Πριλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Σκούρου, Ράπτη (77΄ Τζίμα), Γρίβα, Μπόλωση, Μαργώνη

Φείδων Άργους: Μούγιου, Σταυρού, Παπανικόπουλοπου, Γκρότση, Αρεστη, Γαλανη (65΄ Ροδόπουλου), Μούγιου, Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Κουκουμάνου, Βαλκάνη

Μιχάλης Τσάγκας

ΠΗΓΗ¨¨https://www.sportsioannina.gr/

Related posts

Αργολίδα 2000 – Λύκοι Αιγιαλείας1-1 Γ΄Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου

ARGOLIDA-PROMO

ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000  – ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡ. 2-1 To βίντεο του αγώνα

ARGOLIDA-PROMO

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κερατσινίου,που διεκδικεί την άνοδο στην Γ΄ Εθνική στους αγώνες μπαράζ στον όμιλο που συμμετέχει και ο πανναυπλιακός

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment