Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Στην ΠΕ Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Συμβάσεις για άρδευση, οδικό δίκτυο και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε την Αργολίδα, όπου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας υπεγράφησαν μια σειρά από σημαντικές συμβάσεις που αφορούσαν έργα υποδομής και ανάπτυξης της περιοχής.

Συγκεκριμένα:

Προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων για τα γήπεδα των Φιχτίων, Διδύμων και Κοιλάδας προϋπολογισμού 186.744,00 ευρώ με ΦΠΑ.

Σύνδεση του Δικτύου Άρδευσης Μαραθιάς με το δίκτυο Αναβάλου, προϋπολογισμού 72.000,00 ευρώ.

Συντήρηση του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Αργολίδας, προϋπολογισμού 120.000,00 ευρώ.

Σύμβαση Ψεκασμού Ελαιόδεντρων προϋπολογισμού 25.564,40 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, δήλωσε:

«Με την υπογραφή αυτών των συμβάσεων, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των υποδομών στην Αργολίδα και την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης. Τα έργα που υλοποιούνται, είτε πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις, είτε για αρδευτικά και οδικά δίκτυα, δεν αφορούν μόνο την κάλυψη των αναγκών του παρόντος, αλλά και τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για την περιοχή».

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, ο Περιφερειάρχης προχώρησε σε επιθεώρηση στους Κόμβους Λυγουριού και Κρανιδίου, όπου παρευρέθηκαν και οι Δήμαρχοι της περιοχής, καθώς και οι ανάδοχοι των έργων, για να αξιολογήσει την πρόοδο των υποδομών και να συζητήσει με τους αρμόδιους για τυχόν βελτιώσεις ή ανάγκες περαιτέρω παρεμβάσεων.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη ήταν παρόντες ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλης Σιδέρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Γανώσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Μπούνος.

Related posts

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ LIVE BINTEO

ARGOLIDA-PROMO

Διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Φάρο Ναυπλίου ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Ερμιονίδας, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου & των μελών των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment