Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία νίκη (5-1) για την ΑΕ Ερμιονίδας κόντρα στην Κορωνίδα Κοιλάδας

Θριαμβευτικό τόνο έδωσε η ΑΕ Ερμιονίδας στο παιχνίδι της απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας, καθώς επικράτησε με σκορ 5-1, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, τη Δευτέρα (14/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας. Η ομάδα μας είναι, πλέον, μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει το 3Χ3…

Δυο γκολ πέτυχε για τον σύλλογό μας ο Τριμπόνιας στο 16’ (καταπληκτική εκτέλεση φάουλ) και στο 79’ (σουτ). Σκόραραν και οι Μεχμετάι στο 21’ (κεφαλιά), Μαυρομμάτης στο 44’ (σουτ), Λελούδας στο 67’ (σουτ). Είχε μειώσει για τη φιλοξενούμενη ο Κάλα Ι. στο 39’ (σουτ από κοντά).

Τα οφέλη για τον σύλλογό μας είναι πολλά, μετά και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη παρουσία πολλών φιλάθλων της περιοχής μας. Η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε στη νίκη, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο, που έχει ποιότητα, με εμφάνιση που αφήνει προσδοκίες για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Οι παίκτες μας είχαν πολύ καλή εικόνα, πέτυχαν γκολ, μέσα από φάσεις (μέσα σ’ αυτές είναι και οι στατικές) δουλεμένες στις προπονήσεις, άσκησαν πίεση στους αντιπάλους τους, ειδικά στο β’ ημίχρονο, κοίταξαν να είναι κοντά οι γραμμές τους με μικρές αποστάσεις.

Σκόραραν σε καθοριστικά σημεία, ενώ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, απέναντι στην Κορωνίδα που, όπως αναφέρθηκε, διαθέτει παίκτες με ποιότητα. Το σημαντικό είναι πως σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής και νεαρά παιδιά, «ψηλώνοντας» και άλλο ποδοσφαιρικά, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες… Δείχνοντας ότι μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα πιο δυνατό σύνολο, μαζί με τους πιο έμπειρους παίκτες, πανηγυρίζοντας σαν μια «γροθιά» με τους φιλάθλους, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μια ομάδα, μια οικογένεια, ενότητα και κοινός στόχος, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σεμνά και ταπεινά

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργόπουλος Ι., ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μαυροκορδόπουλο Ν., και Μακρή Ν., όλοι από την Αργολίδα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τριμπόνιας (11’), Λελούδας (20’), Καλύβας (20’), Γκολφινόπουλος (34’), Δεστές (37’), Κάλα Ι. (37’), Παρέδες (39’), Καράι (40’), Κάλα Κ. (41’),

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γεώργιος Αρχοντάκης): Πίνης, Στεργίου (89’ Μπάρδης), Μαυρομμάτης (83’ Αμπελάς), Μεχμετάι, Καρδάμης, Παρέδες, Τριμπόνιας (89’ Λαπούσι Κλ.), Γκολφινόπουλος, Σεφερλής (80’ Τσούκας), Λελούδας (89’ Φουρνάρος Β.), Δεστές.

ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Δημήτριος Μπατάκος): Πονηρός, Καλύβας, Βιρβίλης, Κάλα Κ. (58’ Κιοσσές), Καράι, Γιαννακόπουλος, Τζιέρης, Μπάζος Κ. (80’ Μπάλλα) Κάλα Ι., Αλεξανδρής, Τοπάλι (58’ Τζαφέρι).

Related posts

Eυχαριστήριο απο την ΠΑΕ Κηφισιά στην ΠΑΕ Παναργειακός για την άψογη φιλοξενία

Το πρώτο φιλικό αγώνα θα δώσει ο Παναργειακός σήμερα στο Δ.Α.Κ Άργους Αντίπαλος του η ομάδα της Καλαμάτας

Ως αρχηγός αγωνίστηκε χθες η Μαριλένα Μούγιου στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment