Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην δήμαρχος διέγραψε όλα τα αρχεία και mail του δήμου

O νέος Δήμαρχος του νησιού καταγγέλλει τον πρώην Δήμαρχο, για τη διαγραφή όλων των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Γραφείου Δημάρχου

Στις απίστευτες καταστάσεις που διαδραματίζονται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης έρχεται να προστεθεί και η διαμάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό στον Δήμο Τήνου, μεταξύ του πρώην και του νέου Δημάρχου.

Ειδικότερα, ο νέος Δήμαρχος του νησιού, Παναγιώτης Κροντηράς, καταγγέλλει τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Σιώτο, για τη διαγραφή όλων των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Γραφείου Δημάρχου, όπως επίσης και όλων των mail από το κεντρικό mail του δήμου:  dt@1516.syzefxis.gov.gr έως τις 18.12.2023, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο κ. Κροντηράς, “κατά την πρώτη εργάσιμη ημέρα (2.1.2024) της νέας θητείας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου, διαπίστωσα εμβρόντητος ότι προ της παραλαβής μου, είχαν διαγραφεί τα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Γραφείου Δημάρχου (dt@1516.syzefxis.gov.gr), ενέργεια εσκεμμένη και όχι από λάθος ή τεχνική ζημία. Δεν υπάρχει αρχείο, η δε ανάκτηση είναι διαδικασία που μπορεί να γίνει στην Αθήνα και με μεγάλο κόστος επί ζημία του Δήμου. Και με αμφίβολη την ευδοκίμησή της”.

Related posts

Αργίες 2024: Πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα – Τι μέρα πέφτει η 25η Μαρτίου

ARGOLIDA-PROMO

Κρανίδι Το Μουσείο Λαδιού

ARGOLIDA-PROMO

Kαιρός: Παγετός «απειλεί» τη χώρα 

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment