Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Παραλαβή voucher από τους Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ναυπλιέων

Η Διεύθυνση Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει ότι οι Παιδικοί, Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ναυπλιέων συμμετέχουν στη δράση προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που έλαβαν voucher μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης μας, επί της οδού Ηρακλέους 6 κατά τις ημέρες Tρίτη 20 Αυγούστου 2024 έως και Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 και ώρες από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. ή να το αποστείλουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gredpvsnaf@gmail.com κατά τις ίδιες ημερομηνίες, με σκοπό την έγκαιρη έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων έως τις 30 Αυγούστου 2024 .

Όσοι γονείς δεν έχουν καταθέσει αίτηση εγγραφής με τη διαδικασία του Δήμου μας, οφείλουν να προσκομίσουν μαζί, αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας, πιστοποιητικό υγείας παιδιού, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και φωτοτυπία των εμβολίων του.

Related posts

Καθημερινά συνεργεία της Δ/νσης Πρασίνου και της ΔΕΥΑΑΡΜ εργάζονται για έναν καλύτερο Δήμο Άργους Μυκηνών.

ARGOLIDA-PROMO

Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας 

ARGOLIDA-PROMO

Στη Νέα Επίδαυρο για τα εγκαίνια του κάστρου Πιάδα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment