Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΒΑΝΕΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια ποδοσφαίρου Βανέσα Αναστασοπούλου.

Η Βανέσα είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος των διπλωμάτων προπονητικής UEFA A & Β καθώς και Coerver Coaching.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονήτρια αναπτυξιακών ηλικιών σε ακαδημίες ποδοσφαίρου όπως του Ολυμπαικός Πειραιώς, και ως αθλητική εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης προσφύγων, το Futbolnet της Barcelona FC.

Με 10ετή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου θεωρείται μια από τις πιο έμπειρες προπονήτριες της χώρας.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε ακαδημίες της Αττικής, του Βόλου,των Τρικάλων και της Κορίνθου και ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνη φυσικής κατάστασης σε ανδρικές ερασιτεχνικές ομάδες (Α.Σ Παπάγου, Πύρασος Νέας Αγχιάλου).

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων προπονητικών και αθλητικών θεμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βερολίνο, Μάντσεστερ, Γλασκώβη).

Τα τελευταία δύο χρόνια εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Φείδων Άργους και η ίδια καθοδήγησε την θυγατρική ομάδα της Αργολίδας 2000 στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής Γυναικών και με συνεισφορά στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Επίσης,η έμπειρη προπονήτρια με καταγωγή από την Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας φέτος είναι βοηθός προπονητή του Πυράσου (Α’ΕΠΣΘ) και έχει αναλάβει την προπονητική εποπτεία της ακαδημίας του συλλόγου.

Μαχητική γυναίκα με έξυπνη και μάγκικη στόφα που γνωρίζει από μάχες της ζωής και διατηρεί όρεξη,αγάπη,πείσμα και θέληση γι’αυτό που πρεσβεύει και υπηρετεί με αίσθημα απόλυτης ευθύνης!

Πηγή Φώτο:volosfcacademy

Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσιανίτης

ΠΗΓΗ: https://web.facebook.com/podosfairikesmaties

Related posts

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BALA F.C

ARGOLIDA-PROMO

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κερατσινίου,που διεκδικεί την άνοδο στην Γ΄ Εθνική στους αγώνες μπαράζ στον όμιλο που συμμετέχει και ο πανναυπλιακός

ARGOLIDA-PROMO

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/1/2024

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment