Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Πίρινεν πέρασε η Καλαμάτα από το Άργος, νίκησε 0-1 σε φιλικό τον Παναργειακό

Η Καλαμάτα συνέχισε το νικηφόρο σερί της στα φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας με 1-0 του Παναργειακού σε φιλικό αγώνα στο Άργος.

Η “Μαύρη Θύελλα” έδειξε για ακόμη μια φορά τη δυναμική της ενόψει της νέας σεζόν, με το γκολ του 33χρονου Φινλανδού, Γιούχα Πίρινεν, να της χαρίζει τη νίκη. Ο αγώνας, που διεξήχθη αποτέλεσε το τέταρτο φιλικό της Καλαμάτας και το πρώτο μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πιερία.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μορέιρα, ο Πίρινεν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά έκανε το 0-1, χαρίζοντας τη νίκη στην Καλαμάτα.

Oι δύο προπονητές, ο Γιώργος Βαζάκας και ο Νίκος Αναστόπουλος, δοκίμασαν πολλούς παίκτες και σχήματα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης (30′ Λαδάς, 68′ Μέντες), Ουές, Βαλεριάνος, Πίρινεν, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Ξενιτίδης, Κατάλντι (68′ Ριέστρα), Γρίβας, Μορέιρα, Αλγκαρανάζ.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι : Στρούγγης, Κωνσταντινόπουλος, Στίγκας, Πίρινεν, Ουμπέντα, Ντικινί, Χάγκαν, Παμλίδης, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Ροκάι, Αλιατίδης, Πρίκας, Παναγιώτου, Τσάνι, Μπακαρί, Μπρέμερ, Καρντόσα, Κονέ, Μιλτιάδης.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι : Συνοδινός, Καρυπίδης, Σάλα, Καρέλης, Σάντο, Κάμκα, Κωστίκας, Τσιώλης, Τσιράκης και Χατζηδημητρίου.

Related posts

Δήμος Ναυπλιέων κλειστό λόγω συντήρησης το ΔΑΚ Τολού

ARGOLIDA-PROMO

 ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

ARGOLIDA-PROMO

Ερμής Κιβερίου O Γιάννης Καρκαλάτος η πρώτη σημαντική μεταγραφή μας

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment