Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόρινθος – Λουτράκι 4-0 στο Super Cup Κορινθίας

Νίκη για την ομάδα της ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ επί του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ με σκορ 4-0 στο Super Cup Κορινθίας για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Κυριαρχική η ομάδα της Κορίνθου στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί στο 17′ με τον Χαλάτση και μέσα σε 4 λεπτά διπλασίασε τα τέρματα στο 21′ με τον Αλμπάνη.

Η ομάδα της Κορίνθου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με πολύ  καλή κυκλοφορία και πίεση σε όλο το γήπεδο και μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Μαγκάκη να κερδίσει πέναλτι το οποίο χτύπησε ο Μπαρμπαρούσης και έκανε τρία τα τέρματα στο 40′ σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και η Κόρινθος κατάφερε να φτάσει σε 4ο τέρμα στο 88′  μετά από μια εκπληκτική προσπάθεια του Μίσκου.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ:(Πάρης Ανδράλας) Διασσινό, Χατζή, Μαγκάκη, Μπιμπισίδη, Νικολάου, Χαλάτση, Παπουλή, Χαρίτο, Μπαρμπαρούσι, Μίσκου, Αλμπάνη

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: (Παντελής Κολλιάκος) Κούτσικος, Αργυρόπουλος, Παινέσης, Δημητρίου, Στρατίκης (65′ Καμαρός), Καλογερόπουλος (46′ Βασίλας), Πέτρου (46′ Κατσούκης), Πετρίδης, Δαμουλιάνος, Παπαγεωργίου (70′ Κορφούζι), Τσέλιος (70′ Κυπαρίσσης)

Related posts

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας η έναρξη λειτουργίας της σχολής UEFA C

ARGOLIDA-PROMO

A.O. Αργοναύτης Νέας Κίου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ARGOLIDA-PROMO

AΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment