Image default
ΕΛΛΑΔΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρήτη: Oδηγός λεωφορείου πλένει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα (VIDEO)

Εντύπωση, απ’ ό,τι φαίνεται, προκάλεσε σε επισκέπτες των Χανίων η στιγμή όταν οδηγός λεωφορείου τούς έπλυνε τα πόδια με λάστιχο, πριν αυτοί επιβιβαστούν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας από τους επισκέπτες του Ελαφονησίου την περασμένη εβδομάδα, ο οδηγός ενός από τα λεωφορεία στο οποίο επιβιβάζονταν οι τουρίστες, ξέπλενε τα πόδια τους από την άμμο και τους φυσούσε – κυριολεκτικά – με αέρα από κομπρεσέρ, για να φύγει η άμμος και από το υπόλοιπο σώμα και αντικείμενα που κουβαλούσαν.

Είναι προφανές ότι ο οδηγός ήθελε να προστατέψει το λεωφορείο, καθώς ο καθαρισμός του σαλονιού από την άμμο καθε τόσο είναι μπελάς και έξοδα.

Πάντως φαίνεται ότι η φιλοξενία στον τόπο έχει φτάσει σε τέτοιο βάθος, ώστε δεν υποδεικνύουμε σε επιβάτες να καθαρίσουν τα πόδια τους από την άμμο μόνοι τους, αλλά τους τα πλένουμε οι ίδιοι.

Από την άλλη βέβαια, οι επισκέπτες δεν είναι… λόχος και δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα τηρήσουν τις όποιες απαιτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο είναι παρακάτω:

@travelblogtv

♬ оригинальный звук – TravelBlogTV

ΠΗΓΗ https://www.zarpanews.gr/

Related posts

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιχτίων ΣΑΜΙΝΘΟΣ συμμετείχε στην μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου

ARGOLIDA-PROMO

Στο Gov.gr Wallet τα στοιχεία των ζώων συντροφιάς

takis

Με τη λήξη του Mediterranean Yacht Show 2024 (MEDYS 2024) ΒΙΝΤΕΟ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment