Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΚΑΡΥΑ – Σύλλογος “Το Αρτεμίσιο”

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να προσκαλέσει γονείς και κηδεμόνες με τα παιδιά τους αλλά και όσους/ες φίλους/ες του συλλόγου να συμμετάσχουν στη δράση δενδροφύτευσης η οποία θα γίνει στην Καρυά την Κυριακή, 28/1/2024 !

Η δράση έχει την έγκριση της αρμόδιας αρχής, της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας, τα στελέχη της οποίας ευχαριστούμε θερμά για τον επαγγελματισμό τους.

Η δράση στηρίζεται σε χορηγίες ιδιωτών και φίλων της Καρυάς και του συλλόγου, τους/τις οποίους/ες ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους χορηγούς μας:

Fougaro Artcenter

Λεούσης Α.Ε.

Σύρμος Λεβαντής ΑΒΕΕ / Syrmos Levantis SA και Giorgos Varelas

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός We4All (@we4allofficial) στηρίζει τη δράση με εθελοντές και παροχή δενδρυλλίων! Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και τη διάθεση των εθελοντών/ντριών του!

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας – Hellenic Rescue Team of Argolis θα είναι μαζί μας, στη διαχρονική της στήριξη του Συλλόγου, για την ασφάλεια των παιδιών και συνοδών.

Όπως πάντα η Οργανωτική Επιτροπή του Artemisio Mountain Running είναι δίπλα μας!!

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο https://forms.gle/Kp9TMm8b4FCh8gzSA για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση και κυρίως τη μετάβαση.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι γονείς να επιδείξουν συνολικά αυξημένη προσοχή στον χώρο της δενδροφύτευσης, καθώς είναι ορεινό τοπίο. Αναλυτικές πληροφορίες πρόσβασης στον ως άνω σύνδεσμο!

Related posts

Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

ARGOLIDA-PROMO

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ-ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ARGOLIDA-PROMO

Συμπλοκή μαθητών στην παραλία Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment