Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης 

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΕΦΡΑΙΜ πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26-29 Αυγούστου 2024 η μετακατασκηνωτική εκδρομή των αρρένων ομαδαρχών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Νάξο.

Τα 21 στελέχη και συνεργάτες του σημαντικού αυτού έργου της Εκκλησίας μας, μαζί με τον Αρχηγό Πανοσ. Αρχιμ. π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη, Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη Αιγίνης, και τους υπαρχηγούς, είχαν την ευκαιρία να δυναμώσουν τους πνευματικούς τους δεσμούς, να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την αρτιότερη ευόδωση των επερχόμενων κατασκηνωτικών περιόδων, να προσκυνήσουν τα ιερά σεβάσματα του Νησιού και να απολαύσουν τις ομορφιές του.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον εκείσε κυριάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ, για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως του και την αγάπη με την οποία περιέβαλε τα νεαρά στελέχη κατά την τριήμερη παραμονή τους.

Ευχή και βεβαιότητα όλων πως η μέριμνα και η αγάπη για την Κατασκήνωση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα δυναμώνει πάντοτε εν Χριστώ.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Related posts

Σχολεία: Αλλάζει το όριο απουσιών – Στις πόσες θα μένουν οι μαθητές στην ίδια τάξη

ARGOLIDA-PROMO

Στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών βρέθηκε σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα.. BINTEO REPORTAZ DRONE

ARGOLIDA-PROMO

Στο τραπέζι έκτακτο δώρο Πάσχα για το 2024

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment