Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ καλωσορίζει στις τάξεις της τον Παναγιώτη Κονομάρα

Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ καλωσορίζει στις τάξεις της τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΟΜΑΡΑ, έναν άνθρωπο με σπουδαίο βιογραφικό και πολυετή πείρα από ανδρικά πρωταθλήματα μεγάλων κατηγοριών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με Master στη «Φυσιολογία της άσκησης και μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης», έχει πτυχίο Football Fitness Specialist της Uefa καθώς και δίπλωμα προπονητή Uefa B.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στις εξής ομάδες: ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου, ΑΟ Χανιά, ΑΠΟ Παναργειακός, ΑΕΛ Καλλονής, ΠΑΕ Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΠΑΕ Άρης Λεμεσού, ΝΠΣ Βόλος και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Παναγιώτης Κονομάρας θα ενταχθεί στο τεχνικό team της πρώτης ομάδας και όλων των τμημάτων της ακαδημίας του Φείδωνα, ως προπονητής φυσικής κατάστασης.

Η ενασχόληση ανθρώπων σαν τον Παναγιώτη με το ποδόσφαιρο γυναικών ανοίγει νέους ορίζοντες και δίνει ακόμα πιο αισιόδοξες προοπτικές τόσο για τον σύλλογό μας όσο και για το άθλημα που υπηρετούμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Related posts

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0 3

takis

Παναργειακός: Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ARGOLIDA-PROMO

Η τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στο Μαυροβούνιο (31/5, 18:00)

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment