Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μιχαέλα Χείλαρη είναι από σήμερα η πρώτη αθλήτρια αλλά και γυναίκα ποδοσφαιρίστρια που πάτησε χόρτο στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών .

Η Πρόεδρος του Δ/Σ του Ολυμπιακού Σταδίου κ Μπάτσου Ιωάννα αλλά και η Υποδιευθύντρια του Ολυμπιακού Σταδίου αφού καλωσόρισαν την μικρή μας στο προσωπικό τους γραφείο .Εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις επιτυχίες της μικρής μας και μετά από μια πολύ φιλική συζήτηση που είχαμε της πρόσφεραν 2 δωράκια δείγμα της φιλοξενίας τους

.Μια κούπα του Ολυμπιακού Σταδίου αλλά και ένα πολύ όμορφο μπρελόκ για τα κλειδιά της. Αμέσως τύχαμε ξενάγησης στους χωρους του ΟΑΚΑ και μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε μέρη που μόνο αθλητές και στελέχη μπορούν να δουν Όπως το φυλάκιο με τις δάδες των Ολυμπιακών αγωνων αλλά και τα γραφεία του Πρόεδρου χώροι συνεδριάσεων και συνεντεύξεων τα αποδυτήρια και την διαδρομή από αυτά μέχρι και τον αγωνιστικό χώρο.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε λοιπόν και μπήκαμε στο επιβλητικό αγωνιστικό χώρο του σταδίου με το καινούριο χλοοτάπητα να δεσποζει.Εκει και η πρόεδρος έδωσε το σύνθημα στην μικρή μας Μιχαελα να μπει και να πατήσει μεσα .Οι στιγμές μοναδικές περηφάνια συγκίνηση αλλά και σιγουριά για τον εαυτό της.

Στάθηκε στην άκρη έσκυψε και αφού αφουγκράστηκε το γήπεδο όρμησε μέσα με την μπάλα της για την πρώτη προπόνηση αλλά και τα πρώτα βήματα μέσα σε αυτό. Η χαρά όλων μας ήταν πολύ μεγαλη..γελια φωνές αλλά και χειροκροτήματα να συνεχίσει από άκρη σε άκρη λες και έπρεπε να πατήσει σε όλα τα σημεία του.Γιναμε όλοι παιδιά , Η μικρη μας απέσπασε και τα χειροκροτήματα των εργατών που εκτελούν τις εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο.

Καταϊδρωμένη η μικρή μας Μιχαελα μετά το τέλος της προπόνησης και αφού βρήκε τις ανάσες της έδωσε και εκείνη ως όφειλε ένα προσωπικό δώρο στην πρόεδρο του ΟΑΚΑ.Μια μπλούζα της με το λογότυπο της και το νούμερο που έχει από την αρχή της καριέρας της.Το νούμερο 12.

Κάπου εκεί και αφού πήραμε και άλλες ευχές αλλά και την υπόσχεση ότι η πρόεδρος και όλο το Δ/Σ του ΟΑΚΑ θα είναι διπλά στην μικρή μας σε ότι χρειαστεί αποχωρήσαμε πάντα από την διαδρομή των αθλητών. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την πρόεδρο του Δ/Σ κ Μπάτσου Ιωάννα αλλά και άλλο το Δ/Σ για την μοναδική αυτή μέρα.

Related posts

Ευχαριστήριο απο τον σύλλογο ΣΜΑΚ και τον προπονητή Χρήστο Τασσόπουλο

ARGOLIDA-PROMO

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: 38η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa BINTEO

Κορωνίδα Κοιλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της ακαδημίας της για τη νέα σεζόν 2024-2025.

Leave a Comment