Image default
PLUSΑΡΓΟΛΙΔΑ

Η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας, «Αριάδνη»

«Μια αγκαλιά από αστέρια»

Η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας, «Αριάδνη», επισφράγισε το τεράστιο έργο που επιτελούν τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και οι εργαζόμενοι των δομών Αριάδνη I & II.

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα, ψυχική ανάταση και άδολη αγάπη…

Μια βραδιά γεμάτη αστέρια…

Τα δικά μας αστέρια, τους ωφελούμενους της δομής ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αριάδνη I & II, που καθημερινά μας διδάσκουν με το μεγαλείο της ψυχής τους!

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου παρευρέθηκαν στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση, θέλοντας να εκδηλώσουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε από το Δήμο Άργους – Μυκηνών, η Αντιδήμαρχος κα Αναστασία Αργυροπούλου .

Το Δήμο Ναυπλιέων εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι κα Σοφία Ξύδη και κα Κων/να Καραγιάννη, καθώς και η Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών κα Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, όπως και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ κος Σωκράτης Δωρής.

Επιπλέον, όπως πάντα άλλωστε, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελ/σου, κος Νίκος Καραλής .

Επίσης, μας τίμησε με την παρουσία της η κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, νομικός και πολιτευθείσα Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία.

Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου κου Χαρίλαου Σεχιώτη, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ύπαρξης του Συλλόγου για το Νομό Αργολίδας, αλλά και την ανάγκη δημιουργίας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, που αποτελεί καθολικό αίτημα των γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία.

Ευχαρίστησε θερμά τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που στέκονται αρωγοί στο έργο του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Άργους Μυκηνών και του Δημάρχου κου Ιωάννη Μαλτέζου. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της εκδήλωσης υπήρξε άριστη συνεργασία, καθώς και προσφορά από πλευράς του Δήμου απαραίτητου εξοπλισμού για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη γραμματέα του Δημάρχου κα Αναστασία Μπάζου, για την καθοδήγηση.

Επιπλέον, ευχαρίστησε το Δήμο Ναυπλιέων και το Δήμαρχο κο Δημήτριο Ορφανό για την υποστήριξή τους στην εκδήλωση, παρέχοντας εξοπλισμό. Επισήμανε τη σημασία της συνεχούς αρωγής, καθώς το ΚΔΑΠ εξυπηρετεί και τους δυο Δήμους του Νομού Αργολίδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από πλευράς του Προέδρου στην καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια, που καταβάλλει το προσωπικό, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον για τους ωφελούμενους.

Ακολούθησε η βράβευση τριών μελών του Συλλόγου και η απονομή τιμητικών πλακετών, ως επίτιμων μελών.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τους ωφελούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Υπό την καθοδήγηση της μουσικού των δομών κας Μπέττυ Ρήγα Betty Riga , τραγούδησαν καλοκαιρινά αποχαιρετιστήρια τραγούδια και στη συνέχεια ακολούθησαν οι χορογραφίες που είχαν προετοιμάσει οι ωφελούμενοι, με τη γυμνάστρια των δομών κα Παναγιώτα Καρκαλάτου .

Μια νότα φρεσκάδας και μπόλικου χιούμορ πρόσφερε το βίντεο που είχε δημιουργηθεί από τη θεατρολόγο των δομών κα Μαρία Μανιουδάκη Μαρια Μανιου . Σε αυτό αναδείχθηκε πλήρως η ανάγκη των ωφελουμένων για πραγματική ψυχαγωγία. Μέρος έλαβαν οι συνάδελφοι και οι ωφελούμενοι των δομών.

Η γιορτή έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο…

Ο καλεσμένος της βραδιάς κος Άγγελος Ανδριανός / Aggelos Andrianos , που εθελοντικά βρέθηκε κοντά μας, τραγούδησε από κοινού με τους ωφελούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια χόρεψαν ασταμάτητα υπό το άκουσμα των υπέροχων τραγουδιών του.

Για τη σημαντική τους εθελοντική προσφορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ηχητικών Ίσαρης, την εταιρεία Κτήμα Βασιλείου Catering – Καραμούντζος Παναγιώτης Ktima Vasiliou , καθώς και την εταιρεία ΡΕΑ .

Κλείνοντας, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στη συμβολή δύο ατόμων, που μας συγκίνησαν με τη γενναιοδωρία τους.

Ο αύλειος χώρος του ΚΔΑΠ στολίστηκε και ντύθηκε γιορτινά από την κα Αγγελική Μπουκάρα και την εταιρεία της Vita Events .

O κος Ιωάννης Κυμπουρόπουλος φώτισε περιμετρικά το κτήριο, δίνοντας του άλλη όψη!

Νιώθουμε ευγνώμονες για την απλόχερη προσφορά σας!

Ο Ιούλιος μας αποχαιρέτησε με τον ομορφότερο τρόπο!

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Related posts

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 19 Φεβρουαρίου 2024 LIVE BINTEO

ARGOLIDA-PROMO

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ !

ARGOLIDA-PROMO

Συγχαρητήρια του Αναστάσιου Γανώση στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα Άργους

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment