Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον γυμναστή και προπονητή φυσικής κατάστασης Μενέλαο Γκόσιο

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τον γυμναστή και προπονητή φυσικής κατάστασης 

Μενέλαο Γκόσιο, ο οποίος είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

Ο Μενέλαος Γκόσιος γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1999 στο Μαρούσι, κατάγεται από την Ερμιόνη και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, δίπλα στον προπονητή Γεώργιο Αρχοντάκη.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ (Uefa Coaching Licence). Διαθέτει δίπλωμα και για ανάλυση ποδοσφαίρου (Sportscode και Wyscout μέσω του Hudl Academy). Έχει πάρει πιστοποίηση πρώτων βοηθειών και είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας (σε επίπεδο Γ2 – Michigan Certificate of Proficiency in English, ECPE).

Ο Μενέλαος Γκόσιος, εκτός των άλλων, ήταν μέλος του Ολυμπιακού, καθώς απασχολήθηκε στο δίκτυο των σχολών των «ερυθρόλευκων». Έχει εργαστεί και σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια που αφορούν το ποδόσφαιρο, ταξιδεύοντας και στο εξωτερικό.

Ο 24χρονος γυμναστής δούλεψε στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2018 έως και την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Όπως τονίστηκε, εργάστηκε στο δίκτυο των σχολών των Πειραιωτών (σχολή Ολυμπιακού Γλυκών Νερών) και διετέλεσε προπονητής των τμημάτων Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-15, Κ-16, Κ-17 και Κ-18, προπονητής φυσικής κατάστασης στα τμήματα Κ-14, Κ-16, Κ-18, καθώς και στην ανδρική ομάδα (Κ23). Εκτέλεσε και καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 2019.

Αναλυτικά, ανά αγωνιστική περίοδο, η καριέρα του στον Ολυμπιακό:

2017-2018: Συνεργάτης προπονητή Κ-8, Κ-10, Κ-12 (συμμετοχή στο πρωτάθλημα σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς).

2018-2019: Συνεργάτης προπονητή Κ-8, Κ-10, Κ-12 (συμμετοχή στο πρωτάθλημα σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς) / Υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων της σχολής/ Προπονητής φυσικής κατάστασης ανδρικής ομάδας (Κ23) (συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ).

2019-2020: Υπεύθυνος προπονητής Κ-6,Κ-10 (συμμετοχή στο πρωτάθλημα σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς) / Συνεργάτης προπονητή Κ14,Κ16/ Προπονητής φυσικής κατάστασης Κ-14, Κ-16 (Συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ).

2020-2021: Υπεύθυνος προπονητής Κ-8, Κ-10, Κ-12 (συμμετοχή στο πρωτάθλημα σχολών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ καθώς και στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ).

2021-2022: Υπεύθυνος προπονητής Κ-12, Κ-14, Κ-16 (συμμετοχή στο πρωτάθλημα σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς καθώς και στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ – Κ-14: Συμμετοχή στον ημιτελικό).

2022-2023: Υπεύθυνος προπονητής Κ-14,Κ-16 / Προπονητής φυσικής κατάστασης ανδρικής ομάδας (Κ-23) (συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ).

2023-2024: Υπεύθυνος προπονητών σχολής – Συντονιστής τμημάτων σχολής/Υπεύθυνος προπονητής Κ-13, Κ-15 (συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ – Κ-13: Συμμετοχή στον ημιτελικό του πρωταθλήματος).

Ο Μενέλαος Γκόσιος πήρε μέρος σε σεμινάριο ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Φούλαμ στον περασμένο Μάιο. Στον σύλλογο του Λονδίνου παρακολούθησε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής, παρακολούθησε διαλέξεις των προπονητών και του τεχνικού επιτελείου της ακαδημίας και της πρώτης ομάδας, ενώ είδε και τον αγώνα Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι.

Από τον Οκτώβριο του 2018 είχε συμμετοχή σε πέντε επιμορφωτικά σεμινάρια του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Επίσης, το 2020 παρακολούθησε τέσσερα διαδικτυακά σεμινάρια της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠΠΕ), αλλά και το «Udemy Courses», με θέμα «Πώς να γίνεις επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου).

Ο Μενέλαος Γκόσιος έχει, ακόμα, πραγματοποιήσει πρακτική εξάσκηση στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της ΑΕ Ερμιονίδας, ομάδας που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία, αγωνιζόμενη πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, έχοντας παίξει και στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική. Είναι, επίσης, τιμή να υπηρετήσω αυτόν τον σύλλογο για το γεγονός ότι κατάγομαι από την Ερμιόνη. Είναι διπλή τιμή για εμένα να βρίσκομαι στην ΑΕ Ερμιονίδας. Μέσω της σκληρής δουλειάς οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και οργανωμένη ομάδα με στόχο ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που αξίζει και ανήκει», υπογράμμισε ο Μενέλαος Γκόσιος, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη διοίκηση του συλλόγου μας.

Μενέλαε καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Η υλοποίηση του προγραμματισμού της ομάδας μας συνεχίζεται κανονικά, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί από το νέο ΔΣ, με στόχο να μπουν οι βάσεις, ώστε ο σύλλογός μας να λειτουργεί εύρυθμα σε όλους τους τομείς.

Related posts

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Tελευταία αγωνιστική  του Πρωταθλήματος

ARGOLIDA-PROMO

Ερμής Κιβερίου – Αστέρας Δρεπανιακός 6-1

ARGOLIDA-PROMO

Θανάσης Πανουτσόπουλος:  Το Ναύπλιο υποδέχεται το Run Greece ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment