Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει τα ονόματα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει τα ονόματα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπως αυτά προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν κατά τη σύγκληση της Επαναληπτικής (3ης) Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας, την Κυριακή (4/8), στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου.

Αναλυτικά, στο νέο 15μελές – βάσει καταστατικού – ΔΣ της ΑΕ Ερμιονίδας εξελέγησαν οι εξής:

Λυμπερόπουλος Ανάργυρος

Χατζή Φανή

Στεργίου Νικόλαος

Σβέτσας Ζώης

Αθανασούλας Γεώργιος

Ψυχογιός Γεώργιος

Καπράνης Γεώργιος

Κρητικός Κωνσταντίνος

Κοτταράς Ιωάννης

Πουλής Γεώργιος

Τόλιας Αντώνιος

Πέτρου Πέτρος

Φασιλής Αθανάσιος

Ζωγράφος Στράτος

Τσέλος Δημήτριος

👉 Τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Δημαράκης Ευάγγελος, Ζαμάνης Ιωάννης, Δημαράκης Φραντζέσκος.

Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ όλοι οι παρόντες ευχήθηκαν στα μέλη του καλή και παραγωγική θητεία. Άμεσα το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, μετά και την ανάδειξη του προεδρείου.

Ο προγραμματισμός του συλλόγου μας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με βάση το πλάνο που καταρτίστηκε από τα μέλη του ΔΣ, εν όψει και της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕ Ερμιονίδας θα συνεχίσει, με σεβασμό προς όλους και με δυναμικό χαρακτήρα, το έργο που επιτελεί στον αθλητισμό και όχι μόνο, δίνοντας έμφαση και στη νέα γενιά της περιοχής μας, προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο «αύριο». Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη του σωματείου μας, με μεγαλύτερη διεύρυνση στην κοινωνία μας.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνόμαστε στους φιλάθλους μας και σε όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια της ΑΕ Ερμιονίδας από την 1η ημέρα ιδρύσεως της, ευελπιστώντας να είναι δίπλα μας και στη νέα αγωνιστική προσπάθεια που ξεκίνησε η ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα συνεισφορά τους και πιστεύουμε ότι αυτή η σχέση αγάπης θα συνεχιστεί στο μέλλον με δυναμική, εκτίμηση και σεβασμό, έχοντας κοινό στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει, ακόμα, τις θερμές ευχαριστίες του προς τα μέλη όλων των προηγούμενων διοικήσεων του συλλόγου μας για το «πλούσιο» και σημαντικό έργο που επιτέλεσαν. Η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την ενδυνάμωση και την αναγνώριση της ομάδας μας από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, μέσα και από μεγάλο εύρος δράσεων που πραγματοποιήθηκαν.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στις εργασίες της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, μέσω των οποίων έγινε και η ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related posts

KICK BOXING: 3ο Διασυλλογικό SPARRING στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου Live streaming

ARGOLIDA-PROMO

Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης

takis

Ανάβαση Ριτσώνας 2024 | Αποτελέσματα

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment