Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεία: 48χρονος νεκρός μετά από δάγκωμα αράχνης

Kατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου ο 48χρονος άνδρας που φέρεται να δέχθηκε δάγκωμα από αράχνη.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ηλεία με έναν 48χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του από δάγκωμα αράχνης, που ούτε καν κατάλαβε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ανδρέου Παπανδρέου» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, όπου δυστυχώς εξέπνευσε νωρίτερα σήμερα.

Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το δάγκωμα χωρίς να το καταλάβει. Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στους γιατρούς, δεν κατάλαβε το παραμικρό αλλά πήγε σε ιδιώτη ορθοπεδικό επειδή είχε έντονο πόνο στο πόδι.

Εκείνος τον έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο, όπου αποφασίστηκε η εισαγωγή του, αν και η αρχική του εικόνα δεν ενέπνεε ιδιαίτερη ανησυχία.

Χθες το μεσημέρι, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να παραπέμπει σε δηλητηριώδες τσίμπημα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικου ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Related posts

Μάνδρα: «Γάζωσαν» τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά

ARGOLIDA-PROMO

Δημήτρης Πτωχός: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο από την πανώλη μικρών μηρυκαστικών»

takis

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του – Μετά τη φωτιά στο σπίτι τους

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment