Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 14 χρόνια ο σύλλογός μας επιστρέφει στην πόλη του Άργους, Ιακώβου Μάνου 2 (κάθετος Δαναού)

Σκοπός της απόφασης αυτής είναι να είναι πιο προσιτή η πρόσβαση, στις εγκαταστάσεις του σωματείου, της αθλητικής νεολαίας της πόλης του Άργους.

Το γυμναστήριο της παραλιακής θα πάψει να λειτουργεί, αφού κρίναμε πιο σωστό, όλο το δυναμικό της Ενωσης Αργολίδας να είναι ενιαίο για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές του.

Έτσι λοιπόν, ο master Νίκος Κανέλλος 7th DAN, τρεις φορές προπονητής της χρονιάς, τιμημένος από την ΕΛ.Ο.Τ, μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης Μάριο Κανέλλο, τον πρωταθλητή Ελλάδας Φώτη Ράιδο και μία πλειάδα ακόμη μεταλλιούχων αθλητών, θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο τους, που αναλογεί σε 3 Ευρωπαϊκά μετάλλια εθνικών ομάδων, με τους, Κουκουμέλου Μαρία, αργυρό μετάλλιο στο GROZNY Ρωσίας και εισαγωγή άνευ εξετάσεων στην ιατρική Αθηνών , Τσουρδίνης Μάριος, χάλκινο μετάλλιο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και εισαγωγή άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Κανέλλος Μάριος, χάλκινο μετάλλιο στο TALLINN της Εσθονίας και εισαγωγή άνευ εξετάσεων στα ΑΕΙ της αρεσκείας του.

Επίσης πολλοί αθλητές μας έχουν μοριοδοτηθεί για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, της χώρας, αφού έχουν κατακτήσει 29 χρυσά μετάλλια σε εθνικά πρωταθλήματα και δεκάδες αργυρά και χάλκινα.

Όλη αυτή η επιτυχημένη πορεία, μας δίνει το δικαίωμα να εκτιμούμε ότι δουλεύουμε πάνω σε σωστές βάσεις και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να στοχεύουμε ακομη πιο ψηλά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Related posts

Εξι κενές θέσεις στη Γ’ Εθνική

takis

AΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ARGOLIDA-PROMO

TEAM ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

takis

Leave a Comment