Image default
PLUSΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΄΄

Συνεχίζοντας την δράση μας για την ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΄΄ , η 2η επιχείρηση για τον μήνα Αύγουστο είναι ” Το Κομμωτήριο ΚΑΙΤΗ coiffure”

ΚΑΙΤΗ ΣΑΒΒΑ coiffure

Η Καίτη Σάββα, με το κομμωτήριό της στο Ναύπλιο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει έχοντας μία μακρά ιστορία 35 χρόνων, όπου από μικρό παιδάκι έδειχνε το ενδιαφέρον της για την κομμωτική. Από 12 ετών είναι στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου.

Με απεριόριστη αγάπη για την τέχνη της και υψηλό επαγγελματισμό, η Καίτη έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μαγαζί που αποτελεί σήμα κατατεθέν στην περιοχή.

Οι επισκέπτες του Ναυπλίου φωτογραφίζονται μπροστά στο κομμωτήριο της εξαιτίας της ιδιαίτερης διακόσμησης που δημιουργεί ανά εποχή.

Σημείο αναφοράς στην περιοχή, χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες κομμωτικής και την αφοσίωση της Καίτης στην τέχνη της. Επαγγελματισμός , προσωπική φροντίδα και άμεση κατανόηση της ανάγκης των μαλλιών.

Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, προσφέρει πάντα το καλύτερο στους πελάτες της, κάνοντάς τους να αισθάνονται ξεχωριστοί και όμορφοι.

Το μυστικό της …..

Η αγάπη για την τέχνη της

Η εργατικότητα και η προσφορά

Κλείστε το ραντεβού σας για να απολαύσετε τις υπηρεσίες του Κομμωτηρίου της Καίτης Σάββα και αφεθείτε στα μαγικά χέρια της!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΙΤΗ ΣΑΒΒΑ coiffure

Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 11, Ναύπλιο

Τηλ. 2752024867

Χάρτης : https://maps.app.goo.gl/3kPbmZGnPYW9vpcS9

Related posts

Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ARGOLIDA-PROMO

Παίκτης του Παναργειακού ο Χριστόπουλος

ARGOLIDA-PROMO

AΡΓΟΛΙΔΑ: Αγώνες Α1 & Α2 Κατηγορίας Σαββάτου & Κυριακής 16/17 Δεκεμβρίου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment