Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική-3ος όμιλος: Ισοπαλία για την ΑΕ Ερμιονίδας νίκη για τον Παναργειακό στον Αστέρα βάρης

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΜΑΡΚΟ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-2

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ 2-0

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ 0-0

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 2-1

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΣ ΡΟΔΟΣ 0-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-2

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 0-2

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 4-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-2 ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΗΣ (ΠΕΝ) & ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-2 ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΕΝΑΛΤΥ

Τελικό αποτέλεσμα Αστέρας Βάρης- Παναργειακός 1-2.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα . Ο Παναργειακός ξεκίνησε τον αγώνα πολ δυνατά έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλώντας με το De Souza με σουτ στο 12ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μετά το 30ο λεπτό όπου έχασαν δύο ευκαιρίες αλλά βρέθηκαν απέναντι στο Καραργύρη ο οποίος σταμάτησε επιτυχώς τους Ντουλια και Ψυχογιό. Στο 40ο λεπτό ο Βασιλειάδης ισοφάρισε με σουτ και έκανε το 1-1 που ήταν κ το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός ήταν καλύτερος δεν κινδύνεψε και σε μία από τις επιθέσεις ο Καρέλης σεντραρε και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-2.

Στο 0-0 έμειναν, Α.Ε Ερμιονίδας και Α.Ο Πυλίου για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) με τους “βυσσινί” να φτάνουν έτσι τους 20 βαθμούς και να καλούνται να πάρουν νίκες στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Παναιγιάλειο και Μύκονο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή με το σουτ του Μεντή να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Ο Εσαλέ δοκίμασε τα πόδια του στο 34′ με το πλασέ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Πονηρού ενώ ο Α.Ο Πυλίου έγινε απειλητικός ξανά στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μπρέμπο.

Στο δεύτερο μέρος οι “βυσσινί” προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και απείλησαν ξανά με Εσαλέ και Δρόσο με το σουτ του τελευταίου μέσα απ’ την περιοχή να περνά πάνω απ’ την εστία του Πονηρού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια από στημένες φάσεις να φτάσουν στο γκολ ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορώνιας με βοηθούς τους Γκούβα και Τσέλιο.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Ερμιονίδας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Οικονομίκος, Σκρίντα, Ψύχας, Τάσιος

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Τζανουλίνος, Μπριλάκης, Εσαλέ (80′ Καρακούσης), Μπρέμπος, Δρόσος, Λάντζιος (62′ Bουκομάνοβιτς), Τσιτσεκίδης, Μεντής, Χατζηνικολάου (90′ Παπαναστασίου).

Related posts

ΦΙΛΜΑ Φίλοι μοτοσυκλέτας Αργολίδος Δελτίο Τύπου

ARGOLIDA-PROMO

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μέσι Λιονέλ.

ARGOLIDA-PROMO

ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αξίζουν συγχαρητήρια σε πολλούς ανθρώπους που συνεργάστηκαν αυτή τη χρονιά

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment