Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Φιλική ισοπαλία των Κορασίδων με Ουγγαρία

Γιώργος Παπακώστας Χρήσιμα συμπεράσματα, η ομάδα διαθέτει ποιότητα ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟ 46 ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥΓΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ

Η Ειρήνη Μανουκαράκη διατήρησε το “μηδέν” στην εστία της και η Εθνική Κορασίδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού.

Στο 10ο λεπτό η Ντάτη σκόραρε με κεφαλιά, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 68ο λεπτό το πλασέ της Τζούρτζεβιτς από την μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μαγιόρ.

Στο 78ο λεπτό η Μαγιόρ απομάκρυνε την κεφαλιά της Καλοκαιρινού και στο 82ο έβγαλε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ της Δέλιου. Στο 89′ η Καλοκαιρινού πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά και πάλι η Μαγιόρ έδιωξε σε κόρνερ.

Ήταν η δεύτερη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες (είχε προηγηθεί η νίκη με 3-0 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος) στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά της League Α του EURO WU-17 τον προσεχή Μάρτιο.

Εθνική Κορασίδων (Γιώργος Παπακώστας): Μανουκαράκη (74′ Κωνσταντινίδου), Τσαούση (46′ Δέλιου), Κώστα (74′ Κιουρεξίδου), Θεοδωράκη (74′ Καλοκαιρινού), Αργυρίου, Βλάχου (46′ Τζούρτζεβιτς), Ντάτη (85′ Ίβιτς), Κουτσούρη (46′ Πλατανιά), Νάνου (62′ Μούκα), Μαλαμούση (46′ Μούγιου), Μπάρτζακλη (62′ Συρμή).

Related posts

Έναρξη προπονήσεων της Ακαδημίας μας PANATHINAIKOS ACADEMY DREPANO

takis

Χρυσό μετάλλιο για τον Τάσο Κολιγκιώνη

ARGOLIDA-PROMO

BAΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥΓΙΟΥ

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment