Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Γιάννης Ανδριανός Συνάντηση με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας από Ρομά στην Αργολίδα

Μετά και τη χθεσινή μας τηλεφωνική επικοινωνία, συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να του μεταφέρω τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στη Νέα Κίο και ευρύτερα το οξύ πρόβλημα παραβατικότητας από Ρομά που αντιμετωπίζουν περιοχές της Αργολίδας όπως η Νέα Κίος και η Αγία Τριάδα.

Ο Υπουργός δέχθηκε την πρότασή μου να επισκεφθεί ο ίδιος την Αργολίδα το προσεχές διάστημα ενώ άμεσα θα αναληφθούν σχετικές δράσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση του προβλήματος που είχαν αποδώσει θετικά αποτελέσματα στο παρελθόν. Επισημαίνω ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά την προηγούμενη θητεία του είχε έμπρακτα αποδείξει το ενδιαφέρον του να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και είχε πραγματοποιηθεί γι’ αυτό σύσκεψη με την παρουσία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Η παραβατικότητα από Ρομά είναι βεβαίως ένα πρόβλημα περίπλοκο με πολλές συνιστώσες και κοινωνικές παραμέτρους. Ταυτόχρονα όμως, η κατοχύρωση της ασφάλειας όλων των πολιτών οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη

Related posts

Η επίσκεψη του Βασίλη Κοντοζαμάνη στo Ναύπλιο ενόψει των ευρωεκλογών

ARGOLIDA-PROMO

Ανδρέας Πουλάς Ευρώπη και Ελλάδα ώρα μηδέν…

ARGOLIDA-PROMO

Αυτοκίνητα από 250 ευρώ: Ανοικτές και σήμερα οι αποθήκες με τα 47 οχήματα – Δείτε τη λίστα

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment